Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

Performance

Cute

My Place

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Racing

Videos

Follow by Email

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΟΜΙΛΟΣ ΝΟΜΙΚΩΝ ΣΩΚΡΑΤΗ ΠΡΟΒΑΤΑ

     Ο   «ΟΜΙΛΟΣ ΝΟΜΙΚΩΝ Σωκράτη Προβατά»   είναι ένα από τα μεγαλύτερα δικηγορικά γραφεία, με εμπειρία άνω των 30 ετών και με κυρία...

» » ΔΡΑΣΕΙΣ ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΙΛΚΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΜΑΙΟ 2017
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


            Α) ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Ä Υπάρχουν προς πώληση  είδη του Συλλόγου:                                                                      α) ΝΕΑ μπλουζάκια ισοθερμικά, με λογότυπο των 20 ετών, τιμή 15,00€                             β) μπλουζάκια τύπου Polo, κοντομάνικα, πράσινου-λαχανί, τιμή 10,00€.                                                 γ) μπλούζες τύπου fleece, κόκκινες, τιμή 18,00€                                                                    δ) σηματάκια του συλλόγου κεντητά, τιμή 5,00€                                                                         ε) παγούρι ορειβατικό, τιμή 15,00€                                                                                                                                                                                                                     Μπορείτε να τις/τα προμηθευτείτε  είτε σε εκδρομές  είτε από το γραφείο μας.

Ä Το φυλλάδιο με το πρόγραμμα των αναβάσεων και εκδηλώσεων του Συλλόγου αποφασίστηκε φέτος να μην είναι ένα ενιαίο ετήσιο, αλλά να τυπωθούν 2 φυλλάδια (Μάρτιος-Απρίλιος-Μάιος-Ιούνιος-Ιούλιος) και (Σεπτέμβριος-Οκτώβριος-Νοέμβριος-Δεκέμβριος) ώστε να προγραμματίζονται οι δράσεις βραχυπρόθεσμα και να οργανώνονται και πραγματοποιούνται καλύτερα.                                                  Φυσικά, βασίζεται και πάλι, παρά την οικονομική δυσκολία, στους χορηγούς του Ορειβατικού Συλλόγου, τους οποίους και ευχαριστούμε δημόσια. Ας στηρίξουμε κι εμείς τα μέλη ανάλογα τους χορηγούς μας, εκτιμώντας τη δική τους συνεισφορά και ανταποδίδοντάς την. 
               
Ä ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΤΑ 15,00€ - ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΙΣ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ ΣΑΣ!!!     Παρακαλούμε θερμά τα μέλη μας να τακτοποιήσουν τις όποιες οφειλές τους, καθώς οι συνδρομές αποτελούν το κύριο έσοδο του ταμείου του συλλόγου, συμβάλλοντας έτσι στις επιτυχημένες δράσεις μας. Γνωρίζουμε και βιώνουμε κι εμείς τις οικονομικές δυσκολίες της εποχής, ζητάμε ό,τι καλύτερο μπορείτε. Μπορείτε να καλέσετε τον ταμία μας, Ασλανίδη Νίκο 6946332913 για τις συνδρομές σας.                                                           
Β) ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΜΗΝΟΣ ΜΑΪΟΥ 2017

 1η ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ
07 / 05: ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΣΤΟ ΠΑΪΚΟ - κορυφή Γκόλα Τσούκα (1.650μ.) 
    
     Την Κυριακή 7 Μαΐου 2017 προγραμματίζεται ημερήσια εξόρμηση του Συλλόγου στο όρος Πάικο. Η διαδρομή είναι σχετικά εύκολη, μέσα σε δάσος οξιάς και η διάρκεια μέχρι την κορυφή «Γκόλα Τσούκα» (υψόμ. 1.650μ.) είναι περίπου 2,5 ώρες. Η επιστροφή από τον ίδιο δρόμο σε 2 ώρες. Η αναγεννημένη φύση του Πάικου, τώρα την άνοιξη, πνιγμένη στο πράσινο, προσφέρει καταπληκτικές εικόνες και χαλαρώνει πραγματικά.  Εναλλακτικά, μπορούμε να περιηγηθούμε σε ορεινές διαδρομές και με ποδήλατα, για όποιον θελήσει. Μπορούμε μετά το πέρας της πεζοπορίας να επισκεφτούμε και γνωστούς οικισμούς της περιοχής για καφέ ή φαγητό, σε συνεννόηση με τον αρχηγό και τους συμμετέχοντες.
Ας εκτιμηθεί η εποχή, οι καιρικές συνθήκες και το υψόμετρο για να έχετε μαζί σας τα απαραίτητα ρούχα και υλικά.

Αρχηγός εξόρμησης : Κομπατσιάρης Αντώνης (6945104026)
Εκκίνηση :Το πρωί της Κυριακής 7 Μαΐου στις 07:00 π.μ., από πλατεία Ειρήνης.
Ώρες πορείας : 5 – 6
Κόστος συμμετοχής: 15€ το άτομο (με λεωφορείο). Σε περίπτωση λίγων συμμετοχών
                                      η μετακίνηση θα γίνει με ιδιωτικά οχήματα.
Δηλώσεις συμμετοχής: στον αρχηγό της εκδρομής.
ΒΑΘΜΟΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ:  Α, Β 2η ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ
14 / 05: ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΣΤΟΝ ΤΙΤΑΡΟ – κορυφή Σιάπκα (υψ. 1.823μ.)

    Την Κυριακή 14 Μαΐου 2017 ο σύλλογος προγραμματίζει ημερήσια εξόρμηση στον Τίταρο με ανάβαση στην κορυφή Σιάπκα (1.823μ.). Η ανάβαση θα ξεκινήσει από το χωριό  Λιβάδι Ολύμπου (1.200μ.), το παραδοσιακό και γραφικό βλαχοχώρι στις πλαγιές του Τίταρου, το οποίο αξίζει με το παραπάνω να το επισκεφτούμε και να περπατήσουμε στα δρομάκια του (περισσότερα στην ιστοσελίδα: http://www.livadi.gr). Η συνολική διάρκεια της πορείας ( ανάβαση – κατάβαση ) εκτιμάται σε 6 ώρες.
Στην επιστροφή μπορούμε να επισκεφθούμε το χωριό για ξενάγηση, καφέ ή και φαγητό στις εξαιρετικές ταβέρνες.
Καλό θα είναι να εκτιμηθούν και οι καιρικές συνθήκες που θα επικρατούν ώστε να προετοιμαστούμε κατάλληλα με ρουχισμό και εξοπλισμό. Το πρόγραμμα ενδέχεται να τροποποιηθεί από τον αρχηγό της εκδρομής, ανάλογα με τις συνθήκες που θα επικρατούν.

Αρχηγός εξόρμησης:  Παρδάλης Διονύσης  (6973932782)
Εκκίνηση : Το πρωί της Κυριακής 14 Μαΐου στις 07:00 πμ., από την πλατεία Ειρήνης.
Ώρες πορείας : 6
Κόστος συμμετοχής : 15€ το άτομο (με λεωφορείο). Σε περίπτωση λίγων συμμετοχών    
                                      η μετακίνηση θα γίνει με ιδιωτικά οχήματα.
Δηλώσεις συμμετοχής: στον αρχηγό της εκδρομής.
ΒΑΘΜΟΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ:  Β


ΒΑΘΜΟΙ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ :  Α εύκολη ανάβαση,  Β μέτριας δυσκολίας ανάβαση,  Γ δύσκολη ανάβαση,  Δ πολύ δύσκολη ανάβαση
3η ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ
28 / 05: ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΣΤΟΝ ΧΟΡΤΙΑΤΗ – κορυφή (υψ. 1.201μ.)

   Την Κυριακή 28 Μαΐου 2017 ο σύλλογος προγραμματίζει ημερήσια εξόρμηση στον Χορτιάτη με πορεία στον ορεινό όγκο του και επίσκεψη στο καταφύγιο του Σ.Ε.Ο. Θεσ/νίκης «Νίκος Παπαδόπουλος» για καφέ ή και φαγητό. Πρόκειται για εύκολη και βατή διαδρομή, ευκαιρία για όλους να οδοιπορήσουν και να χαρούν την υπέροχη ανοιξιάτικη φύση σε συνδυασμό με την υπέροχη θέα που προσφέρει.
Εκτιμήστε την εποχή και τις καιρικές συνθήκες, ώστε να προετοιμαστείτε κατάλληλα με ρουχισμό και εξοπλισμό.

Αρχηγός εξόρμησης:  Βεργής Αργύρης (6932664906)
Εκκίνηση : Το πρωί της Κυριακής 28 Μαΐου στις 7:30 πμ., από την πλατεία Ειρήνης.
Ώρες πορείας : 4
Κόστος συμμετοχής : 15€ το άτομο (με λεωφορείο). Σε περίπτωση λίγων συμμετοχών    
                                      η μετακίνηση θα γίνει με ιδιωτικά οχήματα.
Δηλώσεις συμμετοχής: στον αρχηγό της εκδρομής           
ΒΑΘΜΟΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ:  Α


                
       

                
Το  Δ.Σ.About Teo Kyriakidis

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply