Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » Η ΠΡΩΤΗ ΕΝΟΠΛΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ! ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΟ ΝΤΟΜΙΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΣΙΩΠΟΥΝ!!! (Με σχόλια τη kilkiswebtv)
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


{ Αναδημοσιεύω το άρθρο αυτό με σχόλια από άλλη πηγή - http://katohika.gr – διότι κάποια αναγνώστρια,  μας είπε πρώτο ότι δεν είναι έγκυρο κι δεύτερο ότι το περιστατικό έγινε πριν από ένα χρόνο και παραπάνω..
Και επειδή θα διαβάσετε τέτοια σχόλια από «τυφλούς» στα αυτιά, στο μυαλό και στα μάτια, θα παρακαλούσα όταν διαβάζετε τέτοιους σχολιαστές που δεν ξέρουν που πάει το ένα – όχι τα τρία – παρακαλώ ενημερώστε με. Εάν πάλι νομίζει η συκοφάντησα έχει δίκαιο ας μας τηλεφωνήσει, εκτός και εάν ακόμη θρέφετε με το ψέμα και τις κιτρινοφυλλάδες που διαβάζει. Εμείς θα δημοσιεύουμε έγκυρες πληροφορίες, έστω και εάν περάσει αρκετός χρόνος όταν έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Αυτά}

Την 17η Οκτωβρίου 1949 όπως ίσως κάποιοι γνωρίζουν δόθηκε τέλος στον εμφύλιο σπαραγμό,που κράτησε 5 ολόκληρα έτη!
Από την ημέρα αυτή μέχρι σήμερα ΟΥΔΕΠΟΤΕ υπήρξε οργανωμένη και ένοπλη αντίδραση  ενάντια σε κυβερνητικές θέσεις, ούτε καν απο μικρές ομάδες.
Στην ΚΩ όμως από το Σάββατο ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΟΠΛΗ ΑΝΤΙδραση.
Στην ΚΩ, το Σάββατο ξεκίνησε η πρώτη ΕΝΟΠΛΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ενάντια στην κυβέρνηση μετά από 67 χρόνια… 
Οι πληροφορίες που έχουμε δικαιολογούν 100% τα λεγόμενα μας.
Καταρχήν το Σάββατο οι κάτοικοι έβαλαν φωτιά γύρω απο το στρατόπεδο που πρόκειται να κατασκευασθεί το hot spot.  Οι στρατιωτικοί ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΒΟΗΘΕΙΑ από την ΑΔΤΕ (Ανώτατη Διοίκηση) και οδηγίες, οι οποίες δεν ήρθαν ΠΟΤΕ. Η πυροσβεστική δεν ήξερε πως να αντιδράσει… Η αστυνομία κοιτούσε σα χαμένη…
Χθες Κυριακή ΕΙΧΑΜΕ τις πρώτες εμφανίσεις  κυνηγετικών όπλων και  ευθείες βολές με όπλα εκτόξευσης φωτοβολίδας από τους κατοίκους προς τους Αστυνομικούς.
Επίσης έγινε επίθεση με αυτοσχέδια βόμβα στο αστυνομικό τμήμα της Κω…
Από τις ανακοινώσεις των αστυνομικών οργανώσεων της περιοχή μπορεί κάποιος να εξακριβώσει αν έχουν ή δεν έχουν γίνει όσα περιγράφουμε. ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΜΑΘΕΤΕ.
Επίσης χθες το απόγευμα διμοιρία των ΜΑΤ δέχθηκε και πάλι ένοπλη επίθεση και υποχώρησε σε κτίριο του στρατού που έμεινε εκεί μέχρι το πρωί. Δεν μπορούσαν ΟΥΤΕ ΝΑ  αντιδράσουν.
Η διοίκηση της αστυνομίας ζήτησε επιπλέον ενισχύσεις (αυτή τη στιγμή βρίσκονται 4 πλήρως εξοπλισμένες διμοιρίες) από τα κεντρικά της Αθήνας.
Από την πρώτη μέρα που ξεκίνησε η αντιπαράθεση μεταξύ κατοίκων της Κω και της κυβέρνησης για τη δημιουργία hot spot στο νησί, φάνηκε ότι τα πράγματα οδηγούνται σε μια νέα Κερατέα. 
Ήδη διαβάζω σε διάφορα sites ότι ετοιμάζονται να στείλουν και τους γνωστούς Αίαντες…
Βέβαια κάποιοι να ενημερώσουν τον άσχετο υπουργό δημόσιας τάξης ότι η αστυνομία σε ανοιχτό πεδίο μάχης είναι για τα μπάζα… Όχι η Ελληνική, αλλά όλες οι αστυνομίες του κόσμου… Οπότε η μάχη είναι εκ των προτέρων χαμένη…
Μην ξεχνάμε είναι όλα θέμα ενός κλικ… ενός μοιραίου λάθος, μια στιγμής φόβου, που μπορεί να φέρει το χάος σε αυτή τη χώρα…

Δείτε φωτογραφίες από το http://aegeanews.gr/:





ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ:

Mπραβο τους σωστη αντιδραση. Το αιμα κυλαει στις φλεβες του Ελληνα. Πρεπει να φτασει το προβλημα στο σπιτι μας βεβαια για να ξεσηκωθει ο καθενας αλλα εστω και ετσι ειναι ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΠΟΥ Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΞΥΠΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ

Εμφυλιος δεν θελουμε κανεις μας να γινει και χαιρομαι που καποιες ομαδες των αστυνομικων δυναμεων ειναι πλεον με το μερος μας και εναντια της κυβερνησης.Οσο ζητουν ενισχυσεις τα ΜΑΤ στην Κω τοσο αδειαζουν τα ΜΑΤ απο καπου αλλου.Οποτε συμφωνα με το αρθρο και παλι υπερεχουμε σε αριθμο οτι κι αν γινει, γι αυτο ας μην το βαζουμε κατω. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!

Πριν από λίγα λεπτά ο Μπαλάσκας, γνωστός συνδικαληστής της αστυνομίας στην εκπομπή της Μπουσδούκου στον ΣΚΑΙ είπε για τις καραμπίνες και τους πυροβολισμους, επιβεβαιώνοντας το άριστο ρεπορταζ της Αρβανίτισσας. .

…είχαν και ανακοίνωση διαμαρτυρίας τα «παλικάρια» προς την ηγεσία τους, γιατί όπως έλεγε και η ανακοίνωσή τους, θα πάθουν ότι έπαθαν στην Κερατέα… …τα καημένα πόσο τα «λυπάμαι»….

Πολυ φοβαμαι πως εκει παει το πράγμα. Οι Ελληνες δεν αντέχουν πια τόση προδοσία, τόση κακιά, τοσο μίσος. «Θα δείτε πολιτικους στα τσιγκέλια» Έλεγε ο Παΐσιος. Ο Θεός βοηθός.
Εμφύλιο έχουμε επίσημα εδώ και 6 χρόνια… το αποτέλεσμα αυτού είναι χιλιάδες νεκροί από αυτοκτονίες, καρκίνους, καρδιακά, και εγκεφαλικά. Ίσως ο αριθμός τους να φτάνει τις 50/80.000 νεκρούς. Βέβαια ο επίσημος εξαετής εμφύλιος προς στιγμήν είναι μονομερής… και εκ μέρους του κράτους προς το έθνος… σε αυτόν τον μονομερή εμφύλιο συμμετέχουν ως θύτες, ο πολιτικός, εκκλησιαστικός και στρατιωτικός κόσμος της Ελλάδος… ακολουθούν δε οι δημοσιογράφοι, οι δικαστές και τέλος η επιχειρηματική ελίτ. Δηλαδή όλο το δυτικό κατασκεύασμα με τις μαριονέτες του, που συνθέτη το νεότερο ελληνικό κράτος. Ο εχθρός δεν είναι μόνο γύρω από εμάς… ο εχθρός μας κυβερνά. Αυτά.
http://katohika.gr

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply