Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΕΡΕΥΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Οι Έλληνες είναι ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ…
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Μεγάλη εμπιστοσύνη στις αξίες του ελληνισμού και μικρή εμπιστοσύνη στους θεσμούς του κράτους (με εξαίρεση τις ένοπλες δυνάμεις) έχουν οι Έλληνες, όπως προκύπτει από έρευνα της «διαΝΕΟσις», σχετικά με τα πιστεύω των Ελλήνων το 2017.
Συγκεκριμένα, στον θεσμό του πρωθυπουργού, εμπιστοσύνη έχει το 44% των Ελλήνων πολιτών, στα πολιτικά κόμματα το 17,4%, στους συνδικαλιστές το 18%, και στους θεσμούς κυβέρνησης-κοινοβουλίου, έχει το 39% και 42% αντιστοίχως. Στο τραπεζικό σύστημα, επιπλέον, έχει εμπιστοσύνη μόνο το 30%.


Από την άλλη, οι Έλληνες έχουν μεγάλη εμπιστοσύνη στις ένοπλες δυνάμεις (81%), στην αστυνομία (72%), ενώ όλοι οι Έλληνες συνεχίζουν να έχουν απόλυτη εμπιστοσύνη στην οικογένεια, με το απίστευτο ποσοστό του 97% των ερωτηθέντων. Η εμπιστοσύνη στην εκκλησία καταγράφεται σε ποσοστό 49,5%. Εμείς θεωρούμε ότι το ποσοστό είναι ακόμη μεγαλύτερο, όμως μην ξεχνάμε ότι η εταιρία που έκανε την έρευνα στηρίζεται από ένα συγκεκριμένο τηλεοπτικό σταθμό ο οποίος δεν φημίζεται για τα φιλο-εκκλησιαστικά του αισθήματα…
Η δυσπιστία στους κρατικούς θεσμούς, όμως, φαίνεται και από το εξής στοιχείο: 4 στους 10 Έλληνες θεωρούν τη φοροδιαφυγή «θεμιτή άμυνα κατά της υπερβολικής φορολογίας». Άλλο ένα δείγμα αποτυχίας του πολιτικού συστήματος, που έχει μετατρέψει την κομματοκρατία σε εχθρό του κοινωνικού συνόλου.

Τέλος, κάποια άλλα στοιχεία που έχουν αρκετό ενδιαφέρον είναι ότι με ποσοστό 88,3% οι Έλληνες θεωρούν ότι ο αριθμός μεταναστών στην χώρα μας είναι τεράστιος και πρέπει να μειωθεί, ενώ σε ποσοστό 72,5%  δεν θέλουν να λυθεί το δημογραφικό πρόβλημα μέσω πολιτογραφήσεων μεταναστών.




http://www2.makeleio.gr

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply