Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΔΗΛΩΣΤΕ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΑΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Υποχρεωτική ετησίως η δήλωση όλων των δεσποζόμενων ζώων συντροφιάς (σκύλοι – γάτες) στο  Μητρώο του Δήμου Κιλκίς
Από την Αντιδημαρχία Τεχνικών Υπηρεσιών και τη Διεύθυνση Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης ανακοινώνεται στους ιδιοκτήτες ζώων συντροφιάς (σκύλων – γατών) ότι είναι υποχρεωμένοι, βάσει νόμου, να μεριμνούν κάθε χρόνο για την καταχώριση του βιβλιαρίου υγείας του ζώου ή των ζώων τους στο Μητρώο δεσποζόμενων ζώων συντροφιάς του Δήμου.
Το βιβλιάριο υγείας παρέχει πληροφορίες για την ημερομηνία εφαρμογής του αντιλυσσικού εμβολίου και τον αριθμό ηλεκτρονικής σήμανσης του ζώου ή των ζώων συντροφιάς  και ενημερώνεται ετησίως από ιδιώτη κτηνίατρο. Η δήλωση όλων των δεσποζόμενων ζώων συντροφιάς στο Μητρώο του Δήμου Κιλκίς, υποβάλεται κάθε χρόνο και  είναι υποχρεωτική. Για τους παραβάτες, υπενθυμίζεται, ότι προβλέπονται διοικητικές κυρώσεις (πρόστιμο 300 ευρώ). 

 Η καταχώριση του βιβλιαρίου υγείας  των δεσποζόμενων ζώων συντροφιάς γίνεται στο Τμήμα Ζωικής Παραγωγής (υπεύθυνη Βικτωρία Γούναρη τηλ. 23413 52244 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες). 

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply