Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » Καταπληκτική εμφάνιση ο Αλέξανδρος Κιλκίς.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Σπουδαίο διπλό για την ομάδα του Αλέξανδρου Κιλκίς μέσα στην δύσκολη έδρα του ΠΑΟΚ Κρηστώνης με 2-4. Ο Αλεξανδρος αγωνίστηκε με αρκετές ελλείψεις βασικών παικτών όπως Γιαξής, Κοπαλίδης, Τσιμπούκας, Σεφερίδης (Σχολική εκδρομή ), παρόλα αυτά οι παίκτες που αγωνίστηκαν στην θέση τους στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων αυτού του δύσκολου αγώνα, αποδίδοντας πάρα πολύ καλό ποδόσφαιρο κυρίως στο πρώτο ημίχρονο. Σε ένα παιχνίδι με πολλές φάσεις ωραίο ποδόσφαιρο και από τις δυο ομάδες , ικανοποίησε τους φιλάθλους που το παρακολούθησαν , ο Αλέξανδρος εκμεταλλεύτηκε την υπεροχή του κατά διαστήματα , αλλά και το ότι το μυαλό των γηπεδούχων ήταν στον προσεχή τελικό κυπέλου, έχοντας  τον Δ. Ιωαννίδη σε πολύ καλή μέρα πετυχαίνοντας το τρίτοχατ τρικ της σεζόν. Το σκορ άνοιξε στο 25’ ο Ορφανίδης ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Ιωαννίδης έκανε το 0-2 . Ο ΠΑΟΚ έφερε το παιχνίδι στα ίσια με γκολ στα 62’ & 69’. Ο Αλέξανδρος όμως κατάφερε να πετύχει δυο τέρματα με τον Ιωαννίδη στο 74’ με εκτέλεση πέναλτι & 78’ μετά από καταπληκτική κάθετη πάσα του Ντουντούκη βγάζοντας τον τε τα τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Επόμενο παιχνίδι , αυτό με την ισόβαθμη ΑΕ Πολυκάστρου το Σάββατο 18/03/17 & 15:30 στο Εθνικό Στάδιο Κιλκίς.

 Σύνθεση : Κωστελίδης , Βασιλειάδης , Μποσταντζίδης ( 80’ Μακάριος ) , Μπαρχουνταρασβίλι , Ψωμιάδης , Κετικίδης , Ορφανίδης ( 70’ Busdra ) , Παμπουκίδης , Ιωαννίδης , Ντουντούκης , Αλεξανδρίδης ( 83’ Τσακιρίδης ).

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply