Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » Γ. ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ: Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΕ, ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


«Να δώσει λογαριασμό η Κυβέρνηση για τις προσλήψεις στο Δημόσιο»

Ο Τομεάρχης Διοικητικής Ανασυγκρότησης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Κιλκίς, κ. Γιώργος Γεωργαντάς, για τις προσλήψεις μόνιμου προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου στους φορείς του Δημοσίου και στις ΔΕΚΟ, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Από το 2010, λόγω των δημοσιονομικών συνθηκών, ο αριθμός των ετήσιων προσλήψεων μόνιμου προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου στους φορείς του Δημοσίου καθορίζεται σε σχέση με τον αριθμό των υπαλλήλων που αποχωρούν. Για το 2017, ο αριθμός αυτός δεν μπορεί να είναι μεγαλύτερος συνολικά από τον λόγο ένα προς τέσσερα (μία πρόσληψη για κάθε τέσσερις αποχωρήσεις).

Η Κυβέρνηση, ωστόσο, δεν φαίνεται να σέβεται τίποτα. Αντιθέτως, όλα δείχνουν ότι επιχειρεί να δημιουργήσει κομματικό στρατό στο Δημόσιο, με προσλήψεις που προσπαθεί να κρύβει. Μετά από αυτά, καλούμε την αρμόδια Υπουργό να δώσει ξεκάθαρη εικόνα στη Βουλή και την ελληνική κοινωνία για τον τρόπο με τον οποίο η Κυβέρνηση διαχειρίζεται το ζήτημα των προσλήψεων και τις προτεραιότητες που θέτει.

            Έχει υποχρέωση να δώσει πλήρη στοιχεία. Πόσες τέτοιες προσλήψεις έγιναν το 2015 - 2016 μέσω προκηρύξεων ΑΣΕΠ και πόσες χωρίς προκηρύξεις. Πόσες αποχωρήσεις έγιναν το 2016, ποιο περιθώριο προσλήψεων υπάρχει σήμερα και ποιος είναι ο προγραμματισμός για το 2017; Πόσες προσλήψεις και με ποιες προκηρύξεις έγιναν στις ΔΕΚΟ;


Ας καταλάβει, επιτέλους, η Κυβέρνηση ότι κανένας δεν μπορεί να εξαντλεί τις περιορισμένες δυνατότητες αυτής της περιόδου με αδιαφανή κριτήρια και “κατά παρέκκλιση κάθε διάταξης”. Απαιτούμε πλήρη διαφάνεια».

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply