Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » Γεώργιος Γεωργαντάς:«Οι Υπουργοί της Κυβέρνησης αποφεύγουν να απαντήσουν»
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Για τις 20 Φεβρουαρίου είχε προσδιοριστεί η επίκαιρη ερώτηση μου προς την Υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού για το ζήτημα της μη ολοκλήρωσης των έργων στο Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς. Συγκεκριμένα, ζήτησα απάντηση στο γεγονός ότι ενώ εδώ και ένα χρόνο έχει αποφασιστεί από τον Υφυπουργό Σταύρο Κοντονή  η οριστική διακοπή των εργασιών κι ενώ έχει ζητήσει ο Δήμος το σχετικό φάκελο του έργου, για να το ολοκληρώσει ο ίδιος, κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει εφικτό.
Επίσης, ενώ για αύριο 9 Μαρτίου είχε προσδιοριστεί η συζήτηση της επίκαιρης ερώτησης μου προς το ίδιο Υπουργείο για τα σχέδια κατάργησης της Εφορείας Αρχαιοτήτων  Κιλκίς, η Υπουργός ζήτησε αναβολή της συζήτησης.
Και τα δύο αυτά σοβαρά ζητήματα έχουν  προκύψει από επιλογές της Κυβέρνησης και οι Κιλκισιώτες έχουν απαίτηση να απαντηθούν τα ερωτήματά τους. Ας ελπίσουμε ότι η Υπουργός ζήτησε την αναβολή με σκοπό να μπορεί να δώσει μια απάντηση που να οδηγεί στην αποκατάσταση των αδικιών σε βάρος του Κιλκίς.
Εγώ, όπως άλλωστε οφείλω, θα επιμείνω μέσω του Κοινοβουλευτικού Ελέγχου να ζητώ τη διόρθωση των εσφαλμένων αυτών επιλογών και καθυστερήσεων.
                                                     ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ 

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply