Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΟΙ «ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ» ΚΑΙ ΟΙ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ»
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Γράφει ο Ευάγγελος Καρακώστας, βουλευτής Βοιωτίας
Την ίδια ώρα που ο ανεκδιήγητος υπουργός Άμυνας προβάλλεται από τα μέσα μαζικής εξαπάτησης περίπου ως ο «τουρκοφάγος» των καιρών μας, ο υπουργός μεταναστευτικής πολιτικής υποδέχεται την κόρη του Τούρκου πρωθυπουργού και την συνοδεύει στην επιθεώρησή της στο «κέντρο φιλοξενίας» του Σχιστού, γεγονός το οποίο στην πράξη αποδεικνύει πως η Πατρίδα μας είναι έρμαιο μιας κυβέρνησης-οπερέτα, με υπουργούς μαριονέτες των ξένων και βουλευτές παλαμάκηδες της επερχόμενης καταστροφής.
Μόλις λίγες ημέρες πριν, κύκλοι του υπουργείου Εθνικής Άμυνας διέρρεαν το ενδεχόμενο θερμού επεισοδίου με την Τουρκία το προσεχές καλοκαίρι, με πιθανότερο πεδίο αντιπαράθεσης την Κύπρο. Ταυτόχρονα, τα μέσα εξαπάτησης φιλοξενούν ανελλιπώς δηλώσεις του μπούλη συνεταίρου του Τσίπρα, οι οποίες ξεχειλίζουν «πατριωτισμό και αποφασιστικότητα» για απάντηση σε οποιαδήποτε τουρκική πρόκληση. Τούτη όμως είναι η μια όψη του νομίσματος, εκείνη της οικοδόμησης του «εθνικού» γοήτρου του μπούλη υπουργού Άμυνας προς εξαπάτηση των αφελών.
Η άλλη όψη του νομίσματος εντούτοις, δεν αφήνει περιθώριο αμφιβολιών για τις πραγματικές προθέσεις και τον σχεδιασμό της κυβέρνησης των αθλίων: ο υπουργός μεταναστευτικής πολιτικής συνοδεύει την Μπαχάρ Γιλντιρίμ, κόρη του Τούρκου πρωθυπουργού και Τούρκους διπλωμάτες στο Σχιστό, προκειμένου να επιθεωρήσουν τις συνθήκες διαβίωσης των «προσφύγων», τους οποίους η Τουρκία έστειλε στην Ελλάδα! Τι συμβαίνει λοιπόν; Μήπως ο Σύριζα κάνει πόλεμο στον μπούλη κυβερνητικό εταίρο ή τελικά ο μπούλης εξαπατά συνειδητά και συστηματικά τον Ελληνικό Λαό;
Ουδεμία υπήρξε διαμαρτυρία του υπουργού Άμυνας επί της επισκέψεως και επιθεώρησης του «κέντρου φιλοξενίας» στο Σχιστό από την τουρκική αντιπροσωπεία. Μα δεν αντιδρά ούτε κατ’ ελάχιστον ο άνθρωπος που βάσει των πρόσφατων δηλώσεών του επιδιώκει να του αποδοθεί ο τίτλος «Πανούλης ο τουρκοφάγος», στην επίσκεψη της κόρης του Τούρκου πρωθυπουργού ο οποίος ένα μήνα πριν αμφισβήτησε ευθέως την ελληνική κυριότητα 130 βραχονησίδων στο Αιγαίο;
Κάποιος, συνεπώς, ψεύδεται απέναντι στον Ελληνικό Λαό και η ένοχη σιωπή Καμμένου αποδεικνύει ποιος είναι αυτός. Η συγκεκριμένη δε περίπτωση εξαπάτησης της ελληνικής κοινής γνώμης από τον κατά τ’ άλλα «ασυγκράτητο και ορμητικό» μπούλη που αφεντεύει το δύσμοιρο υπουργείο Άμυνας, ρίχνει φως και στις σκοπιμότητες που κρύβονται πίσω από το αίτημα του τελευταίου για την αναγκαιότητα ενός νέου εξοπλιστικού προγράμματος των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, το οποίο φυσικά θα διαχειριστεί αποκλειστικά εκείνος.
Εύλογα ως εκ τούτου, ανακύπτει το ερώτημα: στόχος του μπούλη είναι η ενίσχυση του αξιόμαχου των Ενόπλων Δυνάμεων προς αποτροπή και απάντηση στην διαρκή τουρκική απειλή ή μήπως η διαχείριση των υψηλών εκείνων κονδυλίων για την υλοποίηση τάχα του εξοπλιστικού προγράμματος; Η ιλαροτραγωδία της τουρκικής επιθεώρησης στο Σχιστό και η εκκωφαντική σιωπή του προέδρου των ΑΝΕΛ είναι μια ακόμη τρανταχτή απόδειξη πως οι προθέσεις του συγκεκριμένου δεν είναι τόσο πατριωτικές και αγνές όσο ο ίδιος και οι δημοσιογραφικοί του φίλοι επιθυμούν να παρουσιάζουν πως είναι.
Αυτά για τον κύριο «Κούγκι», χαρακτηρισμός που του αποδόθηκε από το 2015, όταν και δημοσίως απειλούσε τη Γερμανία πως θα γεμίσει το Βερολίνο με τους μουσουλμάνους λαθρομετανάστες που η Τουρκία έστελνε και εξακολουθεί να στέλνει στην Ελλάδα. Εν τέλει ο κύριος Καμμένος, μετέτρεψε σε Κούγκι ολόκληρη την Ελλάδα, παρακολουθώντας με χαιρεκακία τις παρακρατικές συμμορίες της άκρας αριστεράς να απειλούν και να βιαιοπραγούν εις βάρος όσων Ελλήνων αντιδρούν σε αυτή την εξέλιξη.
Πάμε τώρα και στον κύριο Μουζάλα. Ο υπουργός μεταναστευτικής πολιτικής αρνείται πεισματικά, επίμονα και βεβαίως καταχρηστικά και παράνομα να απαντήσει στον κοινοβουλευτικό έλεγχο των βουλευτών της Χρυσής Αυγής διότι -όπως ισχυρίζεται- έχει μελετήσει θεωρητικά κείμενα του Κινήματος και δεν αποδέχεται να απαντήσει σε άτομα τα οποία πιστεύουν στο σύνθημα «Αίμα και Τιμή»! Επίδειξη «δημοκρατικότητας» δηλαδή, εκ μέρους του κυρίου υπουργού. Πώς όμως εξηγεί ο φανατικός αυτός «δημοκράτης» το γεγονός ότι συνόδευσε στο Σχιστό τους αξιωματούχους μιας κυβέρνησης η οποία έχει φυλακίσει χιλιάδες εκ των πολιτικών της αντιπάλων; Δεν είναι εξόχως επιλεκτική η «δημοκρατική» του ευαισθησία;

Αυτοί οι πολιτικοί απατεώνες εξουσιάζουν σήμερα την Ελλάδα με συνέπειες δραματικές για την Πατρίδα και το Λαό μας. Μπροστά στα αντεθνικά τους εγκλήματα η αξιωματική αντιπολίτευση σιωπά. Σιωπά, επειδή κι εκείνη κατά το παρελθόν ως κυβέρνηση έπραξε τα ίδια και εάν αύριο είναι πάλι κυβέρνηση θα πράξει ξανά τα ίδια και χειρότερα. Σ’ αυτή την ανθελληνική Τυραννία της ξενοκρατίας, μοναδικό εμπόδιο στέκεται το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα. Κι επειδή ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή βροντοφωνάζει σήμερα όλα όσα η πλειοψηφία του Λαού μας εκφράζει φοβισμένα και χαμηλοφώνως, γι’ αυτό ακριβώς διώκεται, πολεμάται λυσσωδώς και φιμώνεται «δημοκρατικώς».

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply