Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » Ο Α.Π.Ο. ΑΤΛΑΣ ΝΙΚΗΣΕ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΤΟΝ Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΜΕ 3-1- ΣΕΤ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Η ομάδα των Παμπαίδων του Α.Π.Ο. Άτλαντα Κιλκίς η οποία συμμετέχει στο τοπικό πρωτάθλημα της Ένωσης Ε.Σ.Π.Ε.Μ., στο δεύτερο παιχνίδι της νίκησε εκτός έδρας τον ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ με 3-1 σετ (17-25), (22-25), (26-24), (15-25) και προηγείται της βαθμολογίας με 4 βαθμούς.
Γνωρίζοντας πως έχει να αντιμετωπίσει μία ανώτερη και καλλίτερη ομάδα με ιστορία και υπόβαθρο, η ομάδα ξεκίνησε δυνατά τον αγώνα με αποτέλεσμα να πάρει το πρώτο σετ εύκολα με 25-17. Στο δεύτερο σετ έχοντας πειθαρχία, προσήλωση στο παιχνίδι δεν άφησε πολλά περιθώρια στον Πιερικό, με αποτέλεσμα να πάρει και το δεύτερο σετ με 25-22. Στο τρίτο σετ που ήταν και το καλλίτερο από τα τέσσερα, το σκορ εναλλάσσονταν και η ροή του παιχνιδιού ήταν πόντος-πόντος. Όμως λίγο το γεγονός των δύο νικηφόρων προηγούμενων σετ λίγο η απειρία των κεντρικών της ομάδας του Άτλαντα να μην μπορούν να σταματήσουν με μπλοκ τον καλλίτερο κεντρικό του Πιερικού, έχασε τελικά το τρίτο σετ με 24-26. Στο τέταρτο σετ η ομάδα του Άτλαντα Κιλκίς παίζοντας καλή άμυνα (εδάφους & μπλοκ), και αφού διόρθωσε κάποια λάθη τακτικής, κατόρθωσε να εξουθενώσει ψυχολογικά τον Πιερικό και να κερδίσει το τέταρτο σετ εύκολα με 25-15 και να πάρει μία σπουδαία καθαρή νίκη από τον Πιερικό με 3-1 σετ.
Σύνθεση ομάδας. (Προπονητής: Γιώργος Χειρούλης). Παίκτες: ΚΑΠΟΥΛΑΣ ΚΩΝ., ΠΕΛΤΙΑΝ ΚΥΡ., ΚΑΡΑΔΗΜΟΣ ΠΑΝ., ΚΟΥΡΟΜΠΗΛΙΑΣ ΙΩΑΝ, ΟΥΣΤΑΣ ΑΝΑΣΤ., ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΡΑΦ., ΤΡΟΠΙΟΣ ΑΝ., ΙΑΚΩΒΙΔΗΣ ΚΥΡ..

Επόμενος αγώνας Σάββατο στις 12:00 εντός έδρας με τον Ίκαρο Έδεσσας

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply