Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΕΙΔΟΜΕΝΗ: ΜΕΤΑ ΑΠΟ 21 ΧΡΟΝΙΑ ΞΑΝΑΖΩΝΤΑΝΕΨΕ ΤΟ ΧΩΡΙΟ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση




Μετά από είκοσι ένα χρόνια, η Πρόεδρος  που έγινε γνωστή σε όλο τον κόσμο από την δράση της κατά την περίοδο του άτυπου καμπ της Ειδομένη, κυρία Σουπλή Ξανθούλα, υλοποίησε μία της ιδέα. Ήθελε να ξαναδεί το χωριό της όπως τότε που η ίδια πήγαινε στο Δημοτικό Σχολείο και έκανε παρέλαση για την Εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου.
Συμπαραστάτες της στάθηκαν ο διευθυντής του Γυμνασίου Πολυκάστρου και οι διακόσιοι τριάντα μαθητές που  χόρεψαν και παρέλασαν, ο Δήμαρχος Πολυκάστρου  κ. Γκουντενούδης, φορείς και δημότες του Δήμου Παιονίας.
Το πρωί στην δοξολογία παρευρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ανδρέας Βεργίδης, ο Βουλευτής της Ν.Δ. κ. Γ. Γεωργαντάς, ο Δήμαρχος Παιονίας κ. Γουντενούδης Χρ. Η εκπρόσωπος του Τελωνείου Ευζώνων κ. Κική Χαραλαμπίδου, εκπρόσωπος της Αστυνομίας κ.λ.π.
Η γιορτή έκλεισε με την παρέλαση των παιδιών και με τον μπουφέ που ετοίμασαν οι κυρίες του χωριού.
Η κ. Ξανθούλα Σουπλή γράφει την νέα ιστορία της Ειδομένης με την δράση της στο μεταναστευτικό και με το ξαναζωντάνεμα του χωριού της.
Δείτε την εκδήλωση.


Μπράβο Ξανθούλα.

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply