Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΕΔΩ ΚΙΛΚΙΣ: ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΜΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΜΕ ΤΑ PLAYMOBIL
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Εφημερίδες, τηλεοράσεις, blog, webtv  και ένα σωρό άλλα μέσα ενημέρωσης, πληροφόρησης, παραπληροφόρησης, εμπαιγμού, πλύσης εγκεφάλου, συκοφαντικά, προπαγανδιστικά και άλλα μέσα που όλα θέλουν τον άνθρωπό τους, όλα θέλουν τον «επαγγελματία» τους.
Δεν είναι εύκολο να κάνεις, ας πούμε τον ανώνυμο blogger χωρίς να έχεις το βρώμικο μυαλό, να είσαι εκβιαστής, να είσαι συκοφάντης , να έχεις τέλος πάντων χαρακτήρα γλοιώδη και δειλό. Πρέπει να έχεις τα παραπάνω «προσόντα» ή έστω μερικά από αυτά σε άριστη γνώση και λειτουργία! Η ανωνυμία και μόνο δείχνει άνθρωπο δειλό που ξέρει πως δεν κάνει δημοσιογραφία αλλά εκφράζει την ψυχή του και τις επιθυμίες του.
Δεν μπορεί ο καθένας να βγαίνει μπροστά στο «γυαλί» και να μην έχει τον αέρα, τις γνώσεις, το ταπεραμέντο, την σοβαρότητα και έναν λόγο σταθερό και με ειρμό. Δεν μπορεί να βγαίνει μπροστά στον φακό χωρίς να εμπνέει εμπιστοσύνη!
Υπάρχουν και εφημερίδες «επαγγελματικές» οι οποίες δεν θα έπρεπε καν να κυκλοφορούν, μια και ο ρόλος τους είναι να εξυπηρετούν τα συμφέροντα αυτών που λένε «σε πλερώνω και θα γράφεις ότι σου πω!». Αυτοί είναι η «επαγγελματίες» της παραπληροφόρησης και του εκβιασμού!
Το μεγαλύτερο μέσο ενημέρωσης στην Αμερική δεν είναι καμία εφημερίδα ούτε τηλεοπτικός σταθμός, είναι ένα blog,  ναι όπως το διαβάσατε, όμως εμπνέει εμπιστοσύνη και ότι γράφει δεν αμφισβητείται από κανέναν.  Το αναφέρω αυτό διότι η αναγνώριση, η αγάπη και η εμπιστοσύνη που δείχνει ο κόσμος στην kilkiswebtv είναι αυτή που μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε τον αγώνα μας.
Το ποιο δύσκολο κομμάτι στον επαρχιακό Τύπο είναι η εξεύρεση δημοσιογράφου που να μπορεί να σταθεί μπροστά σε μεγάλα ονόματα της Πολιτικής, αρχηγούς κομμάτων, Υπουργούς, Ευρωβουλευτές, Βουλευτές, μεγάλα ονόματα της Μουσικής, της Ζωγραφικής, στα μεγαλύτερα ονόματα Ακαδημαϊκών της Ελλάδος, συγγραφείς, Νομικούς Ποινικολόγους, καθηγητές Πανεπιστημίων,  Αρεοπαγίτες και να πάρεις συνέντευξη από την υπεύθυνη της ΝΑΣΑ στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Όλους όσους ανέφερα και φυσικά δεν μας χωράει όλη η σελίδα για να αναφέρω άλλες ιδιότητες, εργασίες και ειδικότητες, τους αντιμετώπισα  στο στούντιο της kilkiswebtv.  Συνεντεύξεις τις οποίες είδατε τόσο από τον πρώτο δημιούργημά μου gnomikilkiswebtv, όσο  και από δεύτερο δημιούργημά μου kilkiswebtv.
Δυστυχώς όμως, πριν από λίγες ημέρες, προκειμένου να πάρει συνέντευξη μία εφημερίδα του Κιλκίς, αδυνατώντας να αντιμετωπίσει τον Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κ. Γεωργαντά Γεώργιο, αναγκάστηκε να συνασπιστεί, ή να συνεργαστεί, ή να ζητήσει βοήθεια, δεν το γνωρίζω και κάλεσε τους εκπροσώπους των άλλων δύο εφημερίδων να πάρουν συνέντευξη από τον συγκεκριμένο Πολιτικό μια και ο πρώτος δεν ένοιωθε ασφαλής ή ικανός, ή δεν είχε την εμπειρία να πάρει μία συνέντευξη.
Αυτά και άλλες πολλές αδυναμίες καλούνται να αντιμετωπίσουν οι επαρχιακές εφημερίδες και blog όταν δεν έχουν δημοσιογράφους γιά την συγκεκριμένη δουλειά ή  δεν έχουν την υποδομή να αντεπεξέλθουν στις ανάγκες του μέσου Ενημέρωσης το οποίο κατέχουν.
Βέβαια υπάρχουν και εκείνοι που γράφου …..webtv αλλά δεν έχουν την υποδομή ή πηγαίνουν να μαγνητοσκοπήσουν με βιντεοκάμερες που κάποτε τις αγόρασαν για δώρο στα εγγόνια τους ή τα πήραν από τα playmobil και γίνονται περίγελος από όσους τους αντικρίζουν  σε σοβαρές εκδηλώσεις. Επαγγελματίες για χλευασμούς!
Όμως πάντα υπάρχουν και εκείνοι που η πένα τους είναι τόσο αξιόλογη που καμιά φορά ξεπερνά πολλούς από τους αρθρογράφους των μεγάλων εφημερίδων και ένας τέτοιος στο Κιλκίς είναι ο Παναγιώτης Φλωρίδης, που όλοι τον σέβονται και τον εκτιμούν.
Βέβαια υπάρχουν πολλοί που όποιον δεν μπορούν να φθάσουν, λένε τις δικές τους «ανοησίες» μπας και τους λυπηθεί κάποιος και εισακουστούν.
Η kilkiswebtv όπως μέχρι τώρα τα κατάφερε, έτσι και στο εξής, όσο θα μας το επιτρέπει ο καλός Θεός, θα κάνουμε αυτό που ξέρουμε καλά για να παίρνουν μαθήματα και οι «επαγγελματίες» με τις πολλές αδυναμίες και ελλείψεις επικοινωνίας.
Για την kilkiswebtv
Θεόφιλος Κυριακίδης

Δημοσιογράφος

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply