Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » O κ. Τσίπρας βάζει κάθε τόσο το πιστόλι στον κρόταφο της χώρας
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


«’Ολη η χώρα, από τις μεγάλες επενδύσεις μέχρι τα μικρά καθημερινά ζητήματα, ζουν εν αναμονή της αξιολόγησης. Αυτό είναι το πιστόλι που μας βάζει στον κρόταφο κάθε τόσο ο κ. Τσίπρας και η κυβέρνηση», δήλωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης στον «Real FM» και τον Δημήτρη Καμπουράκη. Στη συνέχεια ο επικεφαλής του Ποταμιού εκτίμησε ότι ο κ. Τσίπρας απλά προσπαθεί να πείσει το κομματικό του ακροατήριο. «Δεν έχει σκοπό να μην κλείσει την αξιολόγηση αλλά θα την κλείσει με μεγαλύτερο κόστος για τη χώρα, όπως γίνεται όταν καθυστερείς» ανέφερε χαρακτηριστικά ενώ ταυτόχρονα τόνισε ότι η σκέψη του κ. Τσίπρα δεν είναι οι εκλογές αλλά να «δέσει» το κομματικό του ακροατήριο, τον κομματικό του στρατό και επ' αυτού να χτίσει.
Ερωτώμενος για τις ευθύνες του ΔΝΤ ο επικεφαλής του Ποταμιού επανέλαβε την άποψη ότι το Ταμείο φέρει ευθύνη καθώς ξαφνικά έχει ανοίξει την ατζέντα και ζητά νέα μέτρα αλλά καταλόγισε σημαντικές ευθύνες στην Κυβέρνση, χρησιμοποιώντας μάλιστα ποδοσφαιρικού όρους. Συγκεκριμένα ανέφερε: «Όταν παίζεις με την Μπαρτσελόνα σημασία έχει να κάνεις μια καλή φάση στην αρχή. Όσο περνάει ο αγώνας και αν πάει στην παράταση θα χάσεις. Αυτό έγινε και στην περίπτωση μας. Ο κ. Τσίπρας και ο κ. Τσακαλώτος ορκίζονταν ότι θα κλείσουν την αξιολόγηση τον Δεκέμβρη, δεν το έκαναν, καθυστέρησαν και έτσι θέτουν και οι άλλοι παραπάνω ζητήματα».

Σχετικά με την σημερινή παρουσία και την ομιλία του στο Γερμανικό Κοινοβούλιο στην εκδήλωση του SPD με τίτλο «Στον δρόμο προς μια προοδευτική Ευρώπη», ο Σταύρος Θεοδωράκης ανέφερε ότι πρέπει να διαφοροποιήσουμε την κουβέντα σε σχέση με τις ευθύνες του παρελθόντος και τις ευκαιρίες του μέλλοντος, καθώς οι ευκαιρίες του μέλλοντος πρέπει να είναι κοινές για όλους. «Εάν μιλάμε για μία Ευρώπη που πρέπει να μπει σε νέες βάσεις θα πρέπει να δώσουμε μία προτεραιότητα και απόλυτα ίσες ευκαιρίες στην νέα γενιά» ανέφερε χαρακτηριστικά.

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply