Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » Στο International Budokai Union στην Πολωνία ο Κιλκισιώτης προπονητής Αντώνης Γιαννακίδης
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Στο διεθνές ανοιχτό πρωτάθλημα τις International Budokai Union Kyodokyokushin θα συμμετέχει η ελληνική αποστολή. Το πρωτάθλημα θα πραγματοποιηθεί στις 18 Μαρτίου 2017 στην γραφική πόλη Κρακοβία.

Οι αγώνες θα είναι στο στυλ του Kyodokyokushin full contact (μάχη πλήρους επαφής χωρίς προστατευτικά).

Οι αθλητές που θα συμμετέχουν είναι ο Δημήτρης Μπακόλας, κάτοχος της ευρωπαϊκής ζώνης IBU Kyodokyokushin, που θα αγωνιστεί για την παγκόσμια ζώνη με τον Πολωνό παγκόσμιο πρωταθλητή Maciej Wyszynski ως main event της διοργάνωσης και ο Σαράντης Νίκογλου και Σταύρος Σοαντζόγλου που θα αγωνιστούν στην κατηγορία -70.

Την αποστολή θα συνοδεύσει ο προπονητής του Kinesis Fight Club Αντώνης Γιαννακίδης που είναι και ο εκπρόσωπος τις IBU Kyodokyokushin στην Ελλάδα. 


Την προσπάθεια αυτή την στηρίζουν οι εταιρίες Anthrax, Top Ten MMA, Bionike, Egg Pro Muscle, Domino shop Kilkis, Beer House Art Café και το Kinesis Gym.

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply