Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΑΔΕΔΥ ΔΩΣΑΝΕ ΟΙ ΛΑΘΡΟΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΣΕ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ!..
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Ξανά η εφημερίδα των συντακτών καλύπτει το θέμα… Τι περιμένατε δηλάδή; να ασχοληθεί με προβλήματα των Ελλήνων; Για διαβάστε και σε λίγο θα μας ζητάνε να βγούμε από τα σπίτια μας για να μπούνε μέσα και εμείς να πάμε να μείνουμε στο Ελληνικό. απ’ όπου όμως θα μας συλλάβουν για την κατάληψη της δημόσιας περιουσίας: 
Οι ελλείψεις στα στοιχειώδη μιας κάπως αξιοπρεπούς διαβίωσης και η απρόθυμη, αδιάφορη ή απαξιωτική αντιμετώπιση εκ μέρους των αρχών ήταν ο λόγος που οδήγησε τους πρόσφυγες που ζουν στον χώρο των Αφίξεων στο παλιό αεροδρόμιο του Ελληνικού σε κινητοποιήσεις την περασμένη εβδομάδα, με αποχή από το συσσίτιο και άρνηση της διανομής φαγητού.
Ηταν εμφανής η συγκίνηση στους τρεις πρόσφυγες από τη δομή που μίλησαν χθες στη συνέντευξη Τύπου που οργάνωσε ο Συντονισμός για το Προσφυγικό–Μεταναστευτικό στα γραφεία της ΑΔΕΔΥ.
«Ηρθαμε για μια καλύτερη ζωή, δεν φανταστήκαμε πως θα μας αντιμετώπιζαν σαν να είμαστε τέρατα.
»Στη χώρα μου, το Αφγανιστάν, οι Ταλιμπάν και το ISIS μάς σκοτώνουν με μια σφαίρα. Εδώ πεθαίνουμε λίγο λίγο κάθε μέρα», είπε με λυγμούς η Σεϊνάν, έγκυος 20 χρόνων, που ζει ένα χρόνο στο Ελληνικό.
«Ο,τι και να ζητήσουμε, μας λένε “κάντε υπομονή, θα φύγετε, ο καταυλισμός είναι προσωρινός”. Ενας χρόνος πέρασε και μόνο υποσχέσεις», είπαν οι πρόσφυγες.
Σε λυγμούς ξέσπασαν όταν αναφέρθηκαν στα επεισόδια που πυροδότησε η επίσκεψη του υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα τη Δευτέρα και ιδίως στο επεισόδιο με τον αστυνομικό που σήκωσε χέρι σε ανήλικο προσφυγόπουλο στην προσπάθειά του να το απωθήσει.
«Δεν είμαστε γκάνγκστερ, κοιτάξτε μας. Ζητήσαμε από τον υπουργό να μιλήσουμε κι αυτός ζήτησε από τον επικεφαλής της αστυνομίας να επιτεθεί», είπε ο Μασούτ.

Σε μια εμφανή επίδειξη ισχύος, ο υπουργός χαρακτήρισε την κινητοποίηση παράνομη και βίαιη πράξη που δεν θα γίνει δεκτή, απαίτησε να τερματιστεί πριν γίνει οποιαδήποτε συζήτηση για τις συνθήκες και το κατάφερε με τη βοήθεια της αστυνομίας, που έσπασε το λουκέτο της συρματόπλεκτης εισόδου, η οποία φυλασσόταν από κλοιό δεκάδων προσφύγων.


 efsyn.gr


ΠΗΓΗ:http://kwloxaneio.gr

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply