Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ Η ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ Η ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΕ ΦΙΛΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΕΝΤΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΙΠΠΟ ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
Την προσεχή Κυριακή 19 Φεβρουαρίου θα κόψει την πίτα του η Ακαδημία Ποδοσφαίρου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς. Η τελετή θα αρχίσει στις 11:30 ενώ νωρίτερα θα ξεκινήσει η αγωνιστική δράση τμημάτων της Ακαδημίας με τα αντίστοιχα του Φίλιππου Παλαιοκάστρου. Το αγωνιστικό πρόγραμμα έχει ως εξής : 10:00 Προτζούνιορ ''Μάντσεστερ'' &Προπαίδες ''Γιούβε'' 11:00 Προτζούνιορ ''Μαρσέιγ'' &Προπαίδες ''Ρεάλ'' 12:00 Μπαμπίνι Α1 13:00 Μπαμπίνι ''Ροναλντίνιο''.

ΣΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΜΗΜΑΤΑ. Στις 12:00 Θα ξεκινήσει το Εσωτερικό Πρωτάθλημα τζούνιορ και προτζούνιορ. Οι μικροί αθλητές των τμημάτων προτζούνιορ ''Ατλέτικο'', ''Ρόμα'' και ''Μπάγερν'' μαζί με αυτούς των ''Μάντσεστερ'' και ''Μαρσέιγ'' , που αγωνίζονται νωρίτερα, θα χωριστούν σε μεικτές ομάδες και θα χαρούν τα μεταξύ τους παιχνίδια. Κάτι αντίστοιχο έχει προγραμματιστεί και για τα τμήματα τζούνιορ ''Ίντερ'', ''Μπάρτσα'', ''Λίβερπουλ' και ''Παρί''.


About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply