Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΗΓΕΤΕΣ ΜΕ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ .
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΘΑ ΣΩΘΕΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ''ΓΕΝΝΑΙΟΔΩΡΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ'' ... ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ''ΔΕΙΛΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ'' ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΥΣ ! ! !
Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΗΓΕΤΕΣ ΜΕ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ .
Ο Ελληνικός λαός έχει φθάσει στο «ΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΡΕΚΕΙ»...! Δεν αντέχει άλλο. Δεν αντέχει άλλα μέτρα, άλλη φτώχεια...
Το ότι η οικονομία της χώρας και η οικονομική επιβίωση των πολιτών κρέμεται από τις "εσωτερικές διεργασίες του Συριζα" αποδεικνύει ότι ετούτη τη χώρα τη χρεοκόπησε το τρισάθλιο πολιτικό σύστημα των μαυρογιαλούρων. Εν έτη 2017.
Κανένα δίλημμα δεν υπάρχει για τη "κυβέρνηση". Είναι απολύτως βέβαιο ότι θα συμφωνήσει με τα μέτρα. Και αυτά και οποιαδήποτε ζητήσουν οι δανειστές στο μέλλον. Θα πάρουν οποιαδήποτε μέτρα χρειαστούν προκειμένου να διατηρήσουν τις καρεκλίτσες τους. Ο κόσμος να γυρίσει ανάποδα, ο ήλιος να αρχίσει να ανατέλλει από το βορρά, είναι αποφασισμένοι να παραμείνουν γαντζωμένοι σε αυτές ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΚΟΣΤΟΣ. Ο μοναδικός λόγος της καθυστέρησης είναι η επικοινωνιακή διαχείριση. Δε δίνουν δεκάρα τσακιστή για τη ζημιά στην οικονομία που προκαλούν για μια ακόμη φορά...αφού ακολούθησαν ακριβώς την ίδια τακτική κάθε φορά που έπρεπε να πάρουν να πάρουν επώδυνα μέτρα.. Θα καθυστερήσουν όσο χρειάζεται για να χρυσώσουν το χάπι, για να μας πείσουν όπως ελπίζουν για την αναγκαιότητα των μέτρων, για την δήθεν σκληρή διαπραγμάτευση που έκαναν πριν τα πάρουν, για να ρίξουν για ακόμη μια φορά την ευθύνη σε άλλους
Το ακριβώς αντίθετο εφαρμόστηκε με την μεταπολεμική Γερμανία, όλοι ψωνίζουν Γερμανικά προϊόντα ώστε να ανασυσταθεί η βιομηχανία της και η αποπληρωμή γινόταν από τα κέρδη των εξαγωγών. Στην Ελλάδα ουδείς μιλάει για πρωτογενή παραγωγή και εξαγωγές και προσπαθούν να μαζέψουν χρήμα καταληστεύοντας τον κόσμο με φόρους. Φυσικά η Γερμανία εκείνη την εποχή ακολούθησε Γερμανικό δίκαιο και μπορούσε να σταματήσει όποτε ήθελε τις πληρωμές και φυσικά δεν πλήρωσε ποτέ τα χρέη της στην Ελλάδα.
«Τερατώδης αποτυχία» του ΔΝΤ στην Ελλάδα
Τα πρώτα σημάδια αυτοκριτικής και αναγνώρισης του «λάθους» των επιβαλλόμενων πολιτικών στις υπερχρεωμένες χώρες αναγνωρίσθηκαν ΔΝΤ, με την παραδοχή της εσφαλμένης εκτίμησης των δημοσιονομικών πολλαπλασιαστών που χρησιμοποιήθηκαν στα προγράμματα λιτότητας, με συνέπεια τη μεγαλύτερη του προσδοκωμένου ύφεση των οικονομιών αυτών. Η καταστροφική και αδιέξοδη κατάληξη των πολιτικών λιτότητας που επέβαλλε με απλές διακρατικές συγκρίσεις κατέδειξε πως όσο ισχυρότερες είναι οι πολιτικές λιτότητας, τόσο μεγαλύτερη είναι η ύφεση των οικονομιών, οι οποίες τις υφίστανται και τόσο μεγαλύτερη είναι η αύξηση του βάρους των κρατικών χρεών. Όσο ο πληθωρισμός πέφτει, η ανεργία αυξάνεται και η βιομηχανική και οικονομική δραστηριότητα βουλιάζει σε όλη την Ευρώπη.
Θέλω να δω όταν μετά τις Γερμανικές εκλογές οι κκ Μερκελ και Σοιμπλε σκάσουν το παραμύθι ότι θα συνεχιστεί πανευρωπαϊκά η πολιτική της λιτότητας αν οποιαδήποτε από τους πολιτικούς ηγετίσκους που σήμερα είτε την υποστηρίζει είτε την απορρίπτει είτε σφυρίζει αδιάφορα θα υψώσει λίγο παράστημα να υπενθυμίσει τις σημερινές κριτικές και δηλώσεις . Γιατί κακά τα ψέματα , άπαντες από αυτούς που διαφωνούν μέχρι που αυτούς που κροκοδείλια λοιδωρούν και δακρύζουν για την λιτότητα , έχουν κατ' ουσίαν δώσει ψήφος εμπιστοσύνης στα μνημόνια . Διότι σήμερα ζούμε στην εποχή της'' βασιλείας των νάνων'' και όχι του ''άρχοντα των δαχτυλιδιών''...!!!

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply