Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ: ΡΕΣΙΤΑΛ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΟΣ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Δε μας εξέπληξε ούτε σήμερα ο Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Μουζάλας, συνεχίζοντας το ρεσιτάλ ανικανότητας της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στο τόσο ευαίσθητο ζήτημα του προσφυγικού. Μετά από 2 ολόκληρα χρόνια συνεχίζουμε να έχουμε "άτυπες" δομές - όπως αυτή του Ελληνικού που επισκέφθηκε σήμερα - με άθλιες συνθήκες διαβίωσης και συνεχή επεισόδια, ολόκληρα νησιά "με το γνωστό πρόβλημα" και άδεια σχολικά λεωφορεία για τα ειδικά τμήματα των προσφυγόπουλων. Μας ζητάει μάλιστα να κατανοήσουμε ότι "αυτή είναι η εικόνα μετά τη διάλυση της Ειδομένης", θαρρείς και δεν ήταν οι ίδιοι που ουσιαστικά δημιούργησαν και ευνόησαν τη διατήρηση εκείνου του καταυλισμού - ντροπή για τη χώρα μας. Κι έχει πετύχει αυτή η κυβέρνηση, δυστυχώς, ένα πραγματικά μοναδικό στην ιστορία επίτευγμα, καταφέρνοντας να έχει απέναντί της όλους ανεξαιρέτως τους εμπλεκόμενους: πρόσφυγες και μετανάστες, κατοίκους, εσχάτως και τους γνωστούς "αλληλέγγυους" οι οποίοι πλέον, κατά τον Υπουργό, "προσφέρουν κακές υπηρεσίες"!    

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply