Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » Γ. ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ: "Ο ΣΥΡΙΖΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΔΕΚΑ ΜΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ ΤΩΝ ΤΕΙ;"
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


ΘΕΜΑ: «Μετακομίσεις ο ΣΥΡΙΖΑ: Γρήγορα και φθηνά»
          Το διαβάσαμε και αυτό. Η Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς βγήκε με ένα διθυραμβικό δελτίο για να μας πει το απολύτως αυτονόητο. Ότι δηλαδή το κτίριο του ΤΕΙ, η οριστική παραλαβή του οποίου έγινε από το Νοέμβριο του 2016 από το ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας, θα λειτουργήσει από τον Σεπτέμβριο του 2017. Πότε θα ήθελαν οι «σύντροφοι» του  ΣΥΡΙΖΑ να λειτουργήσει; Το 2019; Το μόνο που απομένει να κάνει η παρούσα κυβέρνηση είναι να χρηματοδοτήσει τη μετεστέγαση. Αν χρειάζονται δέκα μήνες για να συμβεί κάτι τέτοιο να απευθυνθούμε στους πολίτες του Κιλκίς για να συμβάλλουν με την προσωπική τους εργασία.
          Δεν μπορώ να παρακολουθήσω τις αναφορές του δελτίου σε «έλλειψη  προγραμματισμού στη χωροθέτηση των κτιρίων», σε «δαίδαλο της γραφειοκρατίας» και τα περί «ευνομούμενης πολιτείας». Η προσέγγιση αυτή προσβάλλει όλους όσους σχεδίασαν  και ενέταξαν σε χρηματοδοτούμενο πρόγραμμα από παλιά το συγκεκριμένο κτίριο. Αφήνει σαφή υπονοούμενα ότι ίσως δεν χρειαζόταν ένα τέτοιο κτίριο στο Κιλκίς και ταυτόχρονα δείχνει άγνοια των πραγματικών δεδομένων.
          Ο κύριος λόγος της καθυστέρησης ,ας μην ξεχνάνε κάποιοι, ήταν η έκπτωση του αρχικού εργολάβου από το έργο και η υποκατάστασή του από άλλον.Σε μια ευνομούμενη πολιτεία μια τέτοια διαδικασία η οποία καταλήγει και στα δικαστήρια θέλει δυστυχώς τον χρόνο της. Σε κάθε περίπτωση όλες οι απαιτούμενες εργασίες για ολοκλήρωση του έργου έγιναν ήδη από το 2014. Επί ΣΥΡΙΖΑ δεν προστέθηκε ούτε ένα πετραδάκι στο υφιστάμενο κτίριο. Εδώ και 2 χρόνια απλά περιμένουμε να λειτουργήσει. Ας ελπίσουμε να το δούμε  να λειτουργεί και να ενισχύεται όπως αναφέρεται στο δελτίο τύπου το οποίο μας ενημέρωσε για την «φοβερή δέσμευση» της Κυβέρνησης να λειτουργήσει ένα κτίριο που εδώ και 2 χρόνια είναι έτοιμο. Βεβαίως δεν αναφέρεται κάτι για το κόστος όλης αυτής της κυβερνητικής υπερπροσπάθειας. Ας ελπίσουμε να μην χρειαστεί να επανέλθουμε.
ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΙΛΚΙΣ

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply