Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΜΕ ΔΕΚΑΤΡΙΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΚΙΛΚΙΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Μεγάλη θα είναι και αυτό το Σαβαββατοκύριακο η αγωνιστική δράση για τα τμήματα του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ. Πιο συγκεκριμένα το Σάββατο στις 08.30 αναχωρεί η αποστολή επτά (7) τμημάτων για τις εγκαταστάσεις ΝΤΙΝΟΣ ΚΟΥΗΣ στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης. 

Οι μικροί αθλητές θα έχουν για άλλη μια φορά την ευκαιρία να δουν από κοντά τον άλλοτε διεθνή άσο του Άρη. Στη ..μάχη ρίχνονται τα τμήματα Παίδων, Προπαίδων ''Γιούβε'', Προτζούνιορ ''Μάντσεστερ, Προτζούνιορ ''Μαρσέιγ'', Προτζούνιορ ''Μπάγερν'' και δυο τμήματα με τους ποδοσφαιρικούς μας μπόμπιρες οι ''Μπαμπίνοι Α1'' και οι ακόμα μικρότεροι ''Μπαμπίνοι Α2''. Τα τμήματα θα συνοδεύσουν οι κκ. Μιχάλης Αναστασιάδης, Κώστας Ντουντούκης, Βασίλης Ορμανίδης και Κώστας Τσακιρίδης.

Και την Κυριακή όμως θα ...εκδράμει ποδοσφαιρικά η Ακαδημία. Άλλα έξι (6) τμήματα του Αλέξανδρου Κιλκίς θα φιλοξενηθούν στις εγκαταστάσεις του Πρωτέα Θεσσαλονίκης ,μιας Ακαδημίας που ανήκει και αυτή στο Δίκτυο Ακαδημιών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Η αποστολή θα αναχωρήσει στις 09.30. Εκεί θα αγωνιστούν τα τμήματα Προπαίδων ''Άγιαξ'', Προπαίδων ''Ρεάλ (Α)'', Προπαίδων Ρεάλ (Β),Τζούνιορ ''Μπάρτσα'', Τζούνιορ ''Ίντερ'', και Προτζούνιορ ''Ατλέτικο''. Τα τμήματα θα συνοδεύσουν οι κκ. Μιχάλης Αναστασιάδης, Κώστας Ντουντούκης και Κώστας Τσακιρίδης.

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply