Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ: Οι Έλληνες πληρώνουν το κόστος των κυβερνητικών καθυστερήσεων
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Στην τακτική παραπλάνησης της κοινής γνώμης από τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ μετά τις χθεσινές αποφάσεις του Eurogroup στάθηκε ο Σταύρος Θεοδωράκης μιλώντας στο τηλεοπτικό κανάλι «Start» της Κέρκυρας και την Ηρώ Λέλλα, αναφέροντας: «Οι ΣΥΡΙΖΑΝΛΕΛ λένε ότι δεν θα υπάρξουν νέα μέτρα, αλλά ένα διαφορετικό μείγμα πολιτικής. Η μετάφραση της φράσης είναι ότι θα έχουμε καινούργιες αποφάσεις που θα φορτώσουν τους Έλληνες με νέα μέτρα».

Ο επικεφαλής του Ποταμιού στάθηκε ιδιαίτερα στην καταστροφική τακτική της καθυστέρησης που ακολουθεί η κυβέρνηση αναφέροντας: «Καθυστέρησαν τόσο πολύ που προστέθηκαν καινούργια πράγματα στη διαπραγμάτευση και οδηγούνται τώρα σε μια υποχώρηση η οποία θα φέρει ακόμη περισσότερα μέτρα. Αντί να υπογράψουν μια έτοιμη συμφωνία τον Δεκέμβριο υπογράφουν τώρα μια συμφωνία χειρότερη από αυτή που θα άξιζε στους Έλληνες οι οποίοι ταλαιπωρούνται τόσα χρόνια με τα μνημόνια». Παράλληλα τόνισε ότι είναι απαίτηση όλων να σοβαρευτούν, να καταλάβουν τις πραγματικές ανάγκες του τόπου και να δώσουν μάχη να προασπίσουν τα συμφέροντα των πολλών και να μην κάνουν απλώς καθυστερήσεις που εξυπηρετούν το κομματικό τους ακροατήριο.
Μιλώντας για την τριήμερη επίσκεψή του στο Στρασβούργο όπου είχε την ευκαιρία να πραγματοποιήσει πολλές σημαντικές συναντήσεις με Ευρωπαίους αξιωματούχους ανέφερε: «Δυστυχώς οι Ευρωπαίοι έχουν αρχίσει και διαμορφώνουν την άποψη ότι οι Έλληνες δεν μπορούν και αυτό είναι λάθος. Οι κυβερνήσεις τους και οι κακοί πολιτικοί δεν μπορούν. Τους εξήγησα ότι δεν θα πρέπει να τιμωρούν τους Έλληνες για τις ανακολουθίες των πολιτικών τους οι οποίοι προσπαθούν να πείσουν με τα λόγια. Ο κόσμος δεν πείθεται με λόγια, πείθεται με έργα». Στη συνέχεια ανέφερε το παράδειγμα του ΔΝΤ το οποίο επειδή έχει χάσει την εμπιστοσύνη του προς στην ελληνική κυβέρνηση θέτει συνεχώς νέα ζητήματα. «Εμείς λέμε στο ΔΝΤ να κοιτάξουν τις προσπάθειες των Ελλήνων και να μην απαιτούν συνεχώς νέα μέτρα στην προσπάθειά τους να τιμωρήσουν την κυβέρνηση Τσίπρα» τόνισε.
Ερωτώμενος για τις συζητήσεις που γίνονται στον χώρο του Κέντρου και τις ενδεχόμενες συνεργασίες ο Σταύρος Θεοδωράκης επανέλαβε ότι το Ποτάμι παραμένει ένα ανοιχτό κόμμα που λέει διαρκώς «ναι» στις συνεργασίες, αναφέροντας: «Αυτό όμως δε σημαίνει ότι θα ενταχθεί το Ποτάμι σε κάποιο άλλο κόμμα. Αλίμονο αν μας ψήφισε ο κόσμος για να βρούμε τώρα που έχει λίγο χειμωνιά στέγη κάτω από τις φτερούγες ενός παλιού κόμματος. Ο κόσμος θέλει να επιμείνουμε στις δικές μας αλήθειες, συνεργαζόμενοι όποτε χρειαστεί και με άλλες δυνάμεις που έχουν ένα θετικό λόγο στην εξέλιξη των πραγμάτων στη χώρα».

Τέλος, όταν του ζητήθηκε να κάνει μια εκτίμηση για το τι πρέπει να γίνει τους επόμενους μήνες στη χώρα, ο επικεφαλής του Ποταμιού υπογράμμισε ότι πρέπει να ενισχύσουμε τις δυνάμεις που έχουν σχέση με την παραγωγή και με τη δουλειά. «Αν η Ελλάδα δεν βελτιώσει τα συστήματα παραγωγής της, αν δεν ελαφρύνουμε τους ανθρώπους από τους φόρους για να μπορούν να παράγουν η χώρα θα πηγαίνει από μνημόνιο σε μνημόνιο» ανέφερε χαρακτηριστικά ενώ κατέληξε λέγοντας ότι η λύση για να απαλλαχθούμε από τα μνημόνια δεν είναι να αλλάξουν μυαλά οι ξένοι αλλά είναι εμείς να μην έχουμε ανάγκη την ελεημοσύνη των ξένων.

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply