Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » Ο ΑΘΛΟΣ ΚΙΛΚΙΣ ΣΤΗΝ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΩΝ ΚΑΛΥΤΕΡΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΗΣ ΕΤΑΒΕ!!!!
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Στις 19/2/2017 ημέρα Κυριακή πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη βράβευση των καλύτερων αθλητών της χρονιά στο άθλημα του TAE KWON DO για το έτος 2016 από την Ένωση Ταε Κβο Ντο Βόρειου Ελλάδος (ΕΤΑΒΕ).
Στην Εκδήλωση προσκλήθηκαν και δυο αθλητές από τον αθλητικό σύλλογο Αθλος Κιλκίς για τις υψηλές διακρίσεις που κατάφεραν μέσα το προηγούμενο έτος .Οι αθλητές του Συλλόγου Αθλος Κιλκίς ήταν οι Τσαρτσάλης Κων/νος για την διάκριση του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα  3η θέση χάλκινο μετάλλιο  άλλα  και ο Σιδηρόπουλος Αναστάσιος για την εισαγωγή του στην επίλεκτη ομάδα της ΕΤΑΒΕ για το έτος 2016 .
Η Εκδήλωση ξεκίνησε με την ομιλία του πρόεδρου της ΕΤΑΒΕ Μανώλη Χρηστό ,ακλούθησε η καθιερωμένη κοπή της ετήσια βασιλόπιτας καθώς και με ομιλίες  από τοπικούς άρχοντες και βουλευτές της Θεσσαλονίκης που στηρίζουν το άθλημα του Ταε κβο ντο  .Ο πρόεδρος της Ένωσης ευχαρίστησε όλους του παραβρισκόμενους για την παρουσία τους εκεί καθώς και όλους τους προπονητές για την προσφορά τους στο άθλημα και την Ένωση. Ακλούθησε η βράβευση των αθλητών που έτυχαν πρώτα διακρίσεις στο εξωτερικό μετά των αθλητών που κατάφεραν πανελλήνιες διακρίσεις και τέλος αυτών που κατάφεραν να εισαχθουν στην επίλεκτη ομάδα της ΕΤΑΒΕ .
Μετά το πέρας της εκδήλωσης ο προπονητής του Α.Σ.ΑΘΛΟΣ Κιλκίς Πουντζουκίδης Κωνσταντίνος δήλωσε : είμαι ιδιαίτερα συγκινημένος που οι κόποι των παιδιών ανταμείβονται με αυτόν τον τρόπο καθώς και όλου του Σωματείου μας . Όλα αυτά τα αποτελέσματα είναι απορία συνεχούς προσπάθειας και δουλειάς όλων ,αθλητών προπονητών άλλα και γονέων που με την οικονομική συνεισφορά τους βοηθούν τα παιδιά τους να ακολουθούσουν τα όνειρα τους !!!! ευχαριστούμε πολύ τον πρόεδρο Μανώλη Χρηστό για την τιμή !!







About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply