Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΠΑΟΚ-ΣΑΛΚΕ: ΣΚΟΠΙΑΝΟΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ! «ΠΟΛΕΜΟΣ» ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ! (ΒΙΝΤΕΟ)
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Tο μεσημέρι, άνδρας που βρισκόταν με παρέα οπαδών της Σάλκε στην πλατεία Αριστοτέλους προσήχθη για εξακρίβωση στοιχείων στο αστυνομικό τμήμα Πλατείας Δημοκρατίας. Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι είχε προκλητική συμπεριφορά κι όταν έφτασαν επί τόπου αστυνομικοί για να τον ελέγξουν τούς δήλωσε ότι δεν έχει κάποιο έγγραφο μαζί του. Ακολούθως, οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα όπου κατόπιν εξακρίβωσης στοιχείων αφέθηκε ελεύθερος. Όπως ανακοινώθηκε, επρόκειτο για νεαρό υπήκοο των Σκοπίων.


Στο μεταξύ, υλικές ζημιές σε παραλιακό καφέ της Θεσσαλονίκης προκάλεσε μικρή ομάδα οπαδών της Σάλκε, που κατευθυνόταν προς το Λευκό Πύργο, σημείο όπου συγκεντρώνονται αυτή τη στιγμή οι φίλαθλοι του γερμανικού συλλόγου προκειμένου -κατόπιν σωματικού ελέγχου- να αναχωρήσουν οργανωμένα και με λεωφορεία προς το γήπεδο της Τούμπας, ενόψει της αποψινής αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ για τους «32» του Γιουρόπα Λιγκ.
Όπως έγινε γνωστό, οι δράστες έσπασαν πτυσσόμενη τζαμαρία στο αίθριο αλυσίδας καφέ, χωρίς να αναφερθεί τραυματισμός θαμώνα του καταστήματος. Στη συνέχεια απομακρύνθηκαν από το σημείο και κατευθύνθηκαν προς το Λευκό Πύργο. Από την Αστυνομία δεν αναφέρθηκε σύλληψη.

Στις κερκίδες της Τούμπας αναμένονται το βράδυ περί τους 1.500 φίλους των «βασιλικών μπλε» που θα πάρουν θέση στη Θύρα 8 του γηπέδου για να παρακολουθήσουν την πρώτη αναμέτρηση της ομάδας τους με το «Δικέφαλο του Βορρά» για την πρώτη φάση των νοκ-άουτ του Γιουρόπα Λιγκ.






ΠΗΓΗ:makeleio.gr

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply