Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΙΛΚΙΣ ΑΝΤ. ΜΑΝΟΥΣΑΡΙΔΗ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


  


ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ πράγματα συμβαίνουν στην Ελλάδα. Πριν πέντε χρόνια έπιασα στην Αριστοτέλους ένα τύπο να κλέβει ποδήλατα. Πιαστηκαμε στα χέρια με κοπανησε με το ψαλίδι που εκλεβε τα ποδήλατα στο κεφάλι και εκείνη την ώρα ήρθε η ομάδα ΔΙΑΣ και τον συνέλαβε. Πήγαμε στο ΑΤ λευκού Πύργου κατεθεσα και η υπόθεση πήρε το δρόμο της Δικαιοσύνης. Από τότε γίνανε πέντε δικαστήρια όπου παραβρεθηκα στη Θεσσαλονίκη. Στο έκτο με την απεργία των δικηγορων δεν ήρθα και τιμωρηθηκα με 320 ευρώ πρόστιμο. Με είπαν στο επόμενο δικαστήριο που είναι σήμερα να ζητήσω την διαγραφή του προστίμου. Ήρθα κανονικά και με έκπληξη διαπίστωσα ότι η υπόθεση με Νόμο μπήκε στο Αρχείο Παραγραφηκε λέει το η κλεψια. Έμεινε η ποινή μου και τώρα πάω στο Αυτοφωρο που θα γίνει μεσημέρι για να μου την σβήσουν ΑΠΊΣΤΕΥΤΟ; Ο κλέφτης έξω και γω ταλαιπωρουμε

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ πράγματα συμβαίνουν στην Ελλάδα. Πριν πέντε χρόνια έπιασα στην Αριστοτέλους ένα τύπο να κλέβει ποδήλατα. Πιαστηκαμε στα χέρια με κοπανησε με το ψαλίδι που εκλεβε τα ποδήλατα στο κεφάλι και εκείνη την ώρα ήρθε η ομάδα ΔΙΑΣ και τον συνέλαβε. Πήγαμε στο ΑΤ λευκού Πύργου κατεθεσα και η υπόθεση πήρε το δρόμο της Δικαιοσύνης. Από τότε γίνανε πέντε δικαστήρια όπου παραβρεθηκα στη Θεσσαλονίκη. Στο έκτο με την απεργία των δικηγορων δεν ήρθα και τιμωρηθηκα με 320 ευρώ πρόστιμο. Με είπαν στο επόμενο δικαστήριο που είναι σήμερα να ζητήσω την διαγραφή του προστίμου. Ήρθα κανονικά και με έκπληξη διαπίστωσα ότι η υπόθεση με Νόμο μπήκε στο Αρχείο Παραγραφηκε λέει το η κλεψια. Έμεινε η ποινή μου και τώρα πάω στο Αυτοφωρο που θα γίνει μεσημέρι για να μου την σβήσουν ΑΠΊΣΤΕΥΤΟ; Ο κλέφτης έξω και γω ταλαιπωρουμε.

kilkiswebtv: Μην εμποδίζεται τους κλέφτες ποδηλάτων.
ΣΧΟΛΙΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ: 
Γιαυτο αυτος ο τοπος δεν παει μπροστα γιατι εχουμε ξεχαρβαλωσει τα παντα. Φαντασου τωρα εναν αστυνομικο που εχει καθε βδομαδα δυο τρια περιστατικα στα οποια πρεπει να παει ως μαρτυρας εξω απο τις βαρδιες του εξτρα. Και αν δεν παει να εχει και αυτος προστιμο και πειθαρχικη ποινη.Θα ξαναεπιανες ποτε ξανα κανεναν η θα τον αφηνρε να φυγει; .Ρωταω !!!
 Αυτο το κρατος φτιαξαμε .

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply