Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » Η ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΊΑ (;) "ΤΕΧΝΗ" ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΟΜΙΛΙΑ ΜΕ ΘΕΜΑ "Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΟΝΤΙΑΚΗΣ ΔΙΑΛΕΚΤΟΥ"
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Ομιλία για την ποντιακή διάλεκτο και την ταυτότητά της, διοργανώνει η ΤΕΧΝΗ Κιλκίς σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μέσων Αποστόλων, την Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017, στις 7μ.μ., στην αίθουσα «Μ. Ανδρόνικος» του φορέα.

Ομιλήτρια θα είναι η φιλόλογος Αρχοντούλα Κωνσταντινίδου, η οποία θα αναπτύξει το θέμα: «Η ταυτότητα της ποντιακής διαλέκτου». Ειδικότερα, θα γίνουν αναφορές στις καταβολές της ποντιακής διαλέκτου, στη διαδρομή της στους αιώνες και στα χαρακτηριστικά της.

Η εκδήλωση εντάσσεται στα πλαίσια της συνεχούς προσπάθειας για ανάδειξη της πολιτισμικής και ιστορικής φυσιογνωμίας του Κιλκίς, καθώς σε προηγούμενες δεκαετίες η ποντιακή διάλεκτος αποτελούσε την κύρια γλώσσα επικοινωνίας στην περιοχή μας.

Σκοπός της ομιλίας είναι να αναδείξει την επιστημονική διάσταση της διαλέκτου, τον πλούτο της, αλλά και να επισημάνει τον ρόλο της στη διατήρηση της εθνικής ταυτότητας του ποντιακού πολιτισμού.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη

ΣΗΜΕΙΩΣΗ kilkiswebtv: Γράφουμε "ιδιωτική εταιρία" διότι μετά από επανειλημένες οχλήσεις ώστε να μας ενημερώνουν γιά τις δράσεις τους διαπιστώσαμε ότι λειτουργεί ως ιδιωτική εταιρία χωρίς να γνωρίζουμε σε ποιόν ανήκει. Παρ΄όλα αυτά εμείς θα συνεχίσουμε την ενημέρωσή σας.

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply