Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ. ΜΕ ΝΟΜΙΜΗ ΑΔΕΙΑ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Χορήγηση άδειας λειτουργίας στο γήπεδο ποδοσφαίρου Κιλκίς
Την άδεια λειτουργίας της αθλητικής εγκατάστασης ''Γήπεδο ποδοσφαίρου Κιλκίς'' διασφάλισε ο Δήμος Κιλκίς, μετά από μακροχρόνια όσο και επίμονη προσπάθεια. Για τη νόμιμη αδειοδότηση του γηπέδου ο Δήμος Κιλκίς και ο Οργανισμός Αθλητισμού, Πολιτισμού Περιβάλλοντος – Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών προχώρησαν στις απαραίτητες βελτιώσεις (πυροπροστασία, διαμόρφωση δεύτερης εισόδου για φιλάθλους στην αθλητική εγκατάσταση) που ζητήθηκαν από την επιτροπή αδειοδότησης αθλητικών εγκαταστάσεων.
Στην απόφαση νομιμοποίησης του γηπέδου, που υπεγράφη από το Γεν. Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης, ορίζονται ως ασκούμενες δραστηριότητες στην αθλητική εγκατάσταση, το ποδόσφαιρο και οι προπονήσεις και αγώνες ποδοσφαίρου, εκτός από τις διοργανώσεις ανώτατων κατηγοριών εθνικού πρωταθλήματος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά το νέο κλειστό γυμναστήριο Κιλκίς, για πρώτη φορά και το γήπεδο ποδοσφαίρου Κιλκίς, με ενέργειες του Νομικού Προσώπου του Οργανισμού Αθλητισμού, απέκτησε άδεια λειτουργίας. Κατ' αυτό τον τρόπο δημιουργείται ένα σύμπλεγμα αθλητικών κτηριακών εγκαταστάσεων όπου πλέον μπορούν να τελούνται απρόσκοπτα αθλητικές διοργανώσεις (βόλλευ, μπάσκετ, χαντμπολ, στίβου) υψηλών προδιαγραφών.  Η εξέλιξη αυτή ενισχύει τις προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής Κιλκίς για την ολοκλήρωση των έργων συντήρησης και αναβάθμισης των κερκίδων του Δημοτικού Σταδίου, από ιδίους πόρους, με βασική προϋπόθεση, την παραλαβή του σχετικού φακέλου του έργου από τη Γεν. Γραμματεία Αθλητισμού και την έγκρισή της ώστε να διεκπεραιώσει τις υπολειπόμενες εργασίες. 

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply