Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΥΦ. ΕΞΩΤΡΙΚΩΝ Ι. ΑΜΑΝΑΤΙΔΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Το Επιμελητήριο Κιλκίς επισκέφτηκε ο Υφυπουργός Εξωτερικών Γιάννης Αμανατίδης στα πλαίσια της διήμερης παρουσίας του στο νομό. Τον κ. Αμανατίδη συνόδευε ο  βουλευτής του νομού Θοδ.Παραστατίδης και μέλη  της κομματικής οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλής  τον Γραμματέα της Ν.Ε Μιχ. Βιδιαδάκη.
Τον κ. Αμανατίδη υποδέχθηκε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Π.Τονικίδης παρουσία μελών της Διοίκησης. Ο  κ.Τονικίδης κατέθεσε στον υφυπουργό τις απόψεις και τις θέσεις του Επιμελητηριακού κόσμου αλλά και του κόσμου του επιχειρείν για τη βαρύνουσα σημασία του θεσμού. Μια σημασία που, δυστυχώς, μέχρι σήμερα δεν έτυχε της ανάλογης προσοχής από τους εκάστοτε κυβερνώντες.
Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου ζήτησε από τον κ. Αμανατίδη να μεταφέρει στους αρμόδιους της κυβέρνησης την αγωνία  του κόσμου της πραγματικής οικονομίας καθώς και την απαίτηση του να εισακουστούν οι ρεαλιστικές προτάσεις για την αλλαγή πορείας της χώρας.
Ο κ. Τονικίδης ζήτησε από τον κ. Αμανατίδη την άρση όλων των εμποδίων που θέτουν φραγμό στην δράση του κόσμου του επιχειρείν. Τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου και τις προτάσεις του ,συνέδραμαν οι παρόντες στη συνάντηση επιχειρηματίες Παν. Γιαννούλης (ANATOMIC HELP) και Αλ. Κατσιαβός(Πλεκτήρια).Οι δυο επιχειρηματίες πληροφόρησαν τον κ. Αμανατίδη ,ότι, μέσα στην δύσκολη συγκυρία ,υπάρχουν άνθρωποι της υγιούς οικονομίας πρόθυμοι να επενδύσουν. Αδυνατούν όμως να το πράξουν εξ αιτίας των ανυπέρβλητων εμποδίων που συναντούν σε κάθε τους απόπειρα.

Ο υφυπουργός άκουσε με προσοχή τα όσα του κατέθεσαν οι άνθρωποι του Επιμελητηρίου και της επιχειρηματικότητας. Υποσχέθηκε δε την βοήθεια του για την διευκόλυνση της επιχειρηματικότητας και την συνέχιση των επαφών του με το Επιμελητήριο Κιλκίς.


About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply