Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΤΙ «ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ» – ΝΕΟ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ! ΑΦΟΡΗΤΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΓΙΑ «ΕΝΟΤΗΤΑ» ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΚΑΙ… ΚΟΙΝΕΣ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ!
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Τίποτα δεν σταματά τα οικουμενιστικά σχέδια του Βατικανού!
Την προσεχή Κυριακή 26 Φεβρουαρίου ο κ. Φραγκίσκος θα γίνει ο πρώτος Πάπας που θα επισκεφθεί μια Αγγλικανική Εκκλησία στη δική του επισκοπή της Ρώμης.
Ο Καρδινάλιος Walter Kasper, πρώην πρόεδρος του Ποντιφικού Συμβουλίου για την Προώθηση της Χριστιανικής Ενότητας, γνωστός μας από τις πολύ στενές σχέσεις με το Φανάρι, μίλησε για την παρουσία του Πάπα στην αγγλικανική ενορία των Αγίων Πάντων Ognissanti στη Ρώμη κάνοντας λόγο για «την καλλιέργεια της σχέσης μας»: και χαρακτηρίζοντας την παρουσία του Πάπα ως Επισκόπου της Ρώμης, ως «πολύ σημαντική».
Ο Κάσπερ επεσήμανε ακόμη ότι η παρουσία αυτή “θα συμβάλει στην επίτευξη των οικουμενικών σχέσεων”και συμπλήρωσε πως “αυτές οι σχέσεις, όχι μόνο πρέπει να αναπτυχθούν μέσω του θεολογικού διαλόγου,, αλλά και μέσα από την προσωπική επαφή και κυρίως με την κοινή προσευχή!!! ”
vartholomaios-papikoi
Επομένως τι πρέπει να αναμένουμε να δούμε;; Τον Πάπα να λειτουργεί και σε καμιά Ορθόδοξη ενορία και να του φιλούν το χέρι οι Ορθόδοξοι ποιμένες;;; (όχι πως δεν το έχουμε δει ήδη αυτό…)
Όσα είπε ο Κάσπερ θα πρέπει να προβληματίσουν, ειδικά όταν την ίδια στιγμή που λέγονται αυτά οι Φαναριώτες προσφέρουν γη και ύδωρ στο Βατικανό σε επιπεδο οικουμενιστικών σχέσεων!
Ο ίδιος ο Κάσπερ ισχυρίζεται ο Ιησούς δεν κατέστησε τόσο «επιτακτική ανάγκη να έχουμε ενότητα» αλλά περισσότερο «προσευχήθηκε ότι όλοι μπορούμε να είμαστε ένα» και o οικουμενισμός, λέει o Κάσπερ, είναι η «κοινή χρήση αυτής της προσευχής του Κυρίου μας»
Ο Καρδινάλιος Κάσπερ τονίζει ακόμη πως το ότι «βαφτίστηκαμε μαζί στο ίδιο Κύριο Ιησού Χριστό» είναι το θεμέλιο της οικουμενικής κίνησης.

Και εκεί που προκαλεί άκρατη ανησυχία για τις προθέσεις του Βατικανού είναι όταν λέει: “Σήμερα, όλοι οι βαπτισμένοι χριστιανοί πρέπει να σταθούμε μαζί και να δώσουμε κοινή μαρτυρία κατά της βίας και της τρομοκρατίας, με στόχο την προώθηση της δικαιοσύνης, της ειρήνης και της μάθησης γιατί αυτό που έχουμε κοινό είναι κάτι περισσότερο από αυτά που μας χωρίζουν”.




ΠΗΓΗ:makeleio.gr

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply