Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » Αίτημα Δημάρχου Παιονίας για κατάργηση εσφαλμένης επιβολής τέλους επιτηδεύματος σε επαγγελματίες μικρών οικισμών του Δήμου.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Ο Δήμαρχος Παιονίας κ. Χρήστος Γκουντενούδης, απέστειλε επιστολή προς τον Υπουργό Οικονομικών κ. Τσακαλώτο με την οποία τον καλεί να προβεί σε διόρθωση της λανθασμένης επιβολής τέλους επιτηδεύματος 650 ευρώ σε επαγγελματίες του Δήμου, καθώς συγχέεται από το υπουργείο η έννοια του χωριού που αναφέρει η νομοθεσία για το τέλος (επιβάλλεται σε χωριά μέχρι 500 κατοίκους), με αυτήν της Τοπικής Κοινότητας (η οποία όμως περιλαμβάνει περισσότερα χωριά και ως εκ τούτου ο συνολικός πληθυσμός υπερβαίνει τους 500).
Στο Δήμο Παιονίας καλούνται να καταβάλλουν ετησίως τέλος επιτηδεύματος οι επαγγελματίες κάτοικοι της Μεταμόρφωσης με 202 κατοίκους κατά την απογραφή του 2011, του Στάθη με 392 κατοίκους, της Πηγής με 100 κατοίκους, των Ευζώνων με 330 κατοίκους, της Πλατανιάς με 383 κατοίκους, της Γερακώνας με 243 κατοίκους, της Φιλυριάς με 270 κατοίκους, των Ρυζίων με 385 κατοίκους, του Βαλτοτοπίου με 220 κατοίκους, του Καμποχωρίου με 185 κατοίκους.

Σε όλες αυτές τις περιπτώσεις το Υπουργείο Οικονομικών υποχρεώνει τους επιτηδευματίες να καταβάλουν αυτό το τέλος αυθαίρετα διότι ερμηνεύεται εσφαλμένα η νομοθεσία. 

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply