Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΙΑΝΝΗ ΑΜΑΝΑΤΙΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΤΕΙ ΚΙΛΚΙΣ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Τη δέσμευση του Υπουργείου Παιδείας για τη λειτουργία του ΤΕΙ Κιλκίς από την 1η Σεπτεμβρίου 2017 στο νέο κτήριο μετέφερε o Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, κ. Γιάννης Παντής, σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα, Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017, παρουσία του Υφυπουργού Εξωτερικών, κ. Γιάννη Αμανατίδη στο Κιλκίς, σε συνέχεια της πρόσφατης επίσκεψής του στην πόλη.
Στη σύσκεψη παρέστησαν οι Πρόεδροι του Αλεξάνδρειου ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, κ. Κωνσταντίνος Βαρσαμίδης, του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας, κ. Δημήτρης Πασχαλούδης, όπως και ο Πρόεδρος του Τμήματος Σχεδιασμού και Τεχνολογίας Ένδυσης κ. Γεώργιος Σαββίδης και το μέλος ΔΕΠ, κα Κουτσού. Κύριο αντικείμενο της σύσκεψης αποτέλεσαν η μετεγκατάσταση στο νέο κτίριο, ενώ εξετάστηκε η παρούσα κατάσταση του Τμήματος Σχεδιασμού και Τεχνολογίας Ένδυσης, καθώς και η στελέχωσή του με μέλη ΔΕΠ.
Η σύσκεψη κατέληξε στα εξής:
·      Το Τμήμα Σχεδιασμού και Τεχνολογίας Ένδυσης θα λειτουργήσει από την 1η Σεπτεμβρίου 2017 στις νέες του εγκαταστάσεις. Τα έξοδα μετεγκατάστασης, μεταφοράς μηχανημάτων και πρώτης λειτουργίας θα καλυφθούν από επιπλέον έκτακτους πόρους του Υπουργείου Παιδείας.
·      Η περαιτέρω ενίσχυση του Τμήματος Σχεδιασμού και Τεχνολογίας Ένδυσης με μέλη ΔΕΠ, τουλάχιστον 2 ως πρόταση στη Γενική Συνέλευση του Ιδρύματος.
·      Επιπλέον, από πλευράς του Υπουργείου Παιδείας θα δρομολογηθεί η διάθεση 2 επιπλέον θέσεων μελών ΔΕΠ προς το Τμήμα, στην επόμενη κατανομή θέσεων μελών ΔΕΠ στα τέλη του 2017.
·      Τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017 θα πραγματοποιηθεί συνάντηση του Προέδρου του ΤΕΙ Σερρών, κ. Δημήτρη Πασχαλούδη με τον Υπουργό Παιδείας κ. Γαβρόγλου, στο περιθώριο τη συνάντησης που θα έχει ο κ. Υπουργός με τους Προέδρους των ΤΕΙ της χώρας.
·      Δέσμευση του Υπουργείου είναι η εξασφάλιση των απαραίτητων πόρων, που προκύπτουν από τη λειτουργία του Τμήματος στο νέο κτίριο. Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης υπήρξε τηλεφωνική παρέμβαση του Υπουργού Παιδείας, κ. Γαβρόγλου, ο οποίος ενημερώθηκε για τα αποτελέσματα της σύσκεψης.
Το αίτημα για την λειτουργία του Παραρτήματος Κιλκίς του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας στο νέο κτίριο είχε διατυπωθεί από όλους τους τοπικούς φορείς του Κιλκίς προς τον Υφυπουργό Εξωτερικών, κ. Γιάννη Αμανατίδη, στο πλαίσιο της διήμερης επίσκεψής του στον νομό, στις 3-4 Φεβρουαρίου 2017 για την προώθηση του κυβερνητικού έργου.

Γιάννης Αμανατίδης

Εγνατίας 76, Τ.Κ. 54624
Θεσσαλονίκη
Τηλ: 2310 271650

Λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας 1, Τ.Κ. 11521
Αθήνα
Τηλ: 2103684393, 2103684550

www.ioannisamanatidis.gr


About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply