Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΠΕΝΤΕ ΕΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Σαν σήμερα οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ξεκινήσαμε τους αγώνες για την απόδοση δικαιοσύνης, την εθνική συμφιλίωση και την εθνική ακεραιότητα.

Στις 24 Φεβρουαρίου, πέντε χρόνια πριν, πήρε σάρκα και οστά το Κίνημα χιλιάδων αποφασισμένων ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,πραγματοποιώντας μια ειρηνική επανάσταση μέσα από το διαδίκτυο, με πρωτεργάτη και εμπνευστή τον Πάνο Καμμένο.

Σαν σήμερα, χιλιάδες Έλληνες πατριώτες από διαφορετικούς ιδεολογικούς και κοινωνικούς χώρους αποφασίσαμε να κάνουμε το μεγάλο άλμα και να προχωρήσουμε στην ίδρυση ενός πολιτικού φορέα, κόντρα στα κατεστημένα πολιτικά και οικονομικά συμφέροντα λέγοντας ένα βροντερό ΟΧΙ στον φαύλο κύκλο των πολιτικών διαφθοράς.

Ένα Κίνημα που δεν το χαρακτήριζαν χρώματα, που οι πόρτες του ήταν ανοιχτές σε όλους τους πολίτες που βαθιά μέσα στις καρδιές τους είχαν χαραγμένη την έννοια του Έθνους των Ελλήνων. Τα ιδεώδη που μας ενέπνευσαν συνεχίζουν να μας εμπνέουν και σήμερα: της Εθνικής Ανεξαρτησίας και της λαϊκής κυριαρχίας, της προάσπισης του Εθνικού Συμφέροντος, της ενωμένης Ευρώπης των εθνών -κρατών με τη διατήρηση της εθνικής κυριαρχίας κάθε κράτους, της ιδιαιτερότητας και των παραδόσεων κάθε λαού και όχι μιας Ευρώπης που θα κηδεμονεύεται από μια γραφειοκρατική μειοψηφία. 

Έως σήμερα, ο δρόμος που επιλέξαμε, μόνο δύσκολες μάχες είχε και όπως συμβαίνει συνήθως όταν κάποιος αγωνίζεται κόντρα στους πολλούς. Αλλά εμείς τις δίνουμε προτάσσοντας το εθνικό συμφέρον έναντι των όποιων κομματικών ωφελημάτων.

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ σε κάθε μια από αυτές πορευόμαστε με γνώμονα την πολιτική σταθερότητα και στόχο την εθνική συμφιλίωση!

Σήμερα κόντρα σε όλους όσους ήθελαν να μας «δολοφονήσουν», οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, περισσότερο δυνατοί από ποτέ, σταθήκαμε όρθιοι στις επάλξεις παρά τον βρώμικο πόλεμο που δεχόμαστε από τα διαπλεκόμενα συμφέροντα. Συνεχίζουμε να συγκυβερνούμε πέρα και πάνω από στείρες ιδεοληψίες και να πρωτοστατούμε σε όλες τις προσπάθειες για την απόδοση δικαιοσύνης, την ισονομία, τη διαφάνεια, την ενότητα και τηδημοκρατία!

Αντιμετωπίσαμε με ανθρωπισμό τα τεράστια κύματα του προσφυγικού και ορθώσαμε για πρώτη φορά δυναμικά το ανάστημά μας απέναντι σε κάθε πρόκληση από γειτονικές χώρες, θεμελιώνοντας θεσμικές συμμαχίες με στόχο τη διαφύλαξη της Ειρήνης και της σταθερότητας στο γεωστρατηγικό μας χώρο. 

Περιφρουρούμε την θρησκευτική παράδοσή μας, έναν ισχυρότατο πυλώνα στήριξης του πολιτισμού και των παραδόσεών μας.

Πρωτοστατούμε στην κάθαρση, καταλύοντας κάθε αδιαφανή διαδικασία ενός αδηφάγου πολιτικού συστήματος και παρακράτους.

Συνεχίζουμε να διαπραγματευόμαστε σκληρά και επίμονα με τους δανειστές γιατί και το παραμικρό κέρδος και η μικρότερη νίκη μας βοηθά να χτίσουμε τις βάσεις ενός υγιούς, σύγχρονου, αποτελεσματικού κράτους, ικανού να στηρίξει την παραγωγική ανάπτυξη και την ανασυγκρότηση της επιχειρηματικότητας.

Συνεχίζουμε να δίνουμε μάχες προς το συμφέρον των Ελλήνων, συναισθανόμενοι το βάρος της ευθύνης και αντιλαμβανόμενοι τη δύσκολη συγκυρία. Η Ελλάδα της μεταπολίτευσης σήμερα δεν χρειάζεται ομάδες και χρώματα, αλλά εθνική συμφιλίωση για την προάσπιση της εθνικής ακεραιότητας!


About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply