Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΝΕΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Πέρασε σχεδόν ένας χρόνος από την ημέρα του μοιραίου δυστυχήματος που στοίχισε τη ζωή του δημοφιλή τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη κι όμως υπάρχουν ακόμα ερωτήματα που παραμένουν αναπάντητα.

Το βασικότερο είναι ποιος ήταν τελικά ο οδηγός του οχήματος, αφού έχουν ακουστεί πολλά. Ο Χαράλαμπος Λυκούδης, δικηγόρος της οικογένειας, εξήγησε σε πρόσφατη δήλωσή του πως δεν υπάρχει ακόμα επίσημο πόρισμα για το αν ο Παντελής Παντελίδης οδηγούσε. Τόνισε όμως, ότι αν αποδειχτεί κάτι τέτοιο, η οικογένειά του θα το αποδεχτεί, ενώ σε αντίθετη περίπτωση δεν σκοπεύουν να κινηθούν νομικά εναντίον των κοριτσιών.




Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι «Όταν παρέλαβε η οικογένεια το κινητό εκείνο το μεσημέρι, ήταν σβησμένες όλες οι κλήσεις των τελευταίων 8 ημερών. Παράλληλα, όταν έλαβε τον αναλυτικό λογαριασμό είδε ότι υπάρχουν δεδομένα που κατεβαίνουν στις 10:30, όταν ο Παντελής έχει χάσει στη ζωή του στις 08:10», γεγονός που γεννά πολλά ερωτήματα.



Εμφανώς συγκινημένος εμφανίστηκε και ο αδερφός του αποθανόντος, Τριαντάφυλλος Παντελίδης, ο οποίος ανέφερε στο Αντώνη Σρόιτερ ότι εκείνο το πρωινό ήταν τόσο σοκαρισμένοι που δεν μπορούσαν να σκεφτούν λογικά. Πήγαν στο νοσοκομείο χωρίς να γνωρίζουν ότι ο Παντελής ήταν ήδη νεκρός.

«Με πήρε η μητέρα μου τηλέφωνο και μου είπε "έλα γρήγορα στο μαγαζί". Δεν ξέραμε κι εμείς. Για να σου δώσω να καταλάβεις, δεν είχε πάει καν στο μυαλό μας ότι ο Παντελής είναι διάσημος και θα το δείχνουν τα κανάλια. Δεν ανοίξαμε τηλεόραση. Πηγαίνοντας στο νοσοκομείο δεν ξέραμε τι έχει γίνει», είπε χαρακτηριστικά.






Πηγή: athensvoice.gr



About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply