Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΞΕΧΕΙΛΙΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ…. ΛΟΥΦΑΞΑΝ ΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΔΕΙΞΑΝ ΤΙΠΟΤΑ! ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΙΓΗ… ΔΕΝ «ΠΟΥΛΑΕΙ» ΤΟ ΘΕΜΑ; (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΑΥΤΑ… ΜΜΕ; ΠΟΥΘΕΝΑ! ΔΕΝ «ΠΟΥΛΑΕΙ» ΤΟ ΘΕΜΑ; ΑΠΟΛΥΤΗ Σ Ι Γ Η…

Ξεχείλισε όλο το Σύνταγμα από τη  γαλανόλευκη γιγαντοσημαία της Βορείου Ηπείρου! Δείτε τον Βυζαντινό Δικέφαλο Αετό με το ξίφος και το στέμμα με τον Σταυρό. Αυτά δεν θα σας τα δείξουν και δεν θα τα δείτε πουθενά. Ορισμένοι να είστε σίγουροι ότι θα φάνε τα «λυσσακά» τους!

Πιο συγκεκριμένα:

Την δική του δυναμική παρουσία είχε ο Εθνικός Σύλλογος Βόρειος Ήπειρος 1914 κατά τον εορτασμό της 103ης επετείου της ανακηρύξεως της Αυτονομίας της Βορείου Ηπείρου, στην εκδήλωση που διοργανώθηκε στην Αθήνα την Κυριακή 19η Φεβρουαρίου, από τον ιστορικό Σύλλογο Βορειοηπειρωτών.

(Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι υπέροχες φωτογραφίες που ακολουθούν, πρέπει να είναι «εξόχως δυσεύρετες»… Με δυσκολία τις εντοπίσαμε. Λέτε να ενοχλούν κάποιους;;   «ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ»- ‘ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV’)

Πλήθος συλλόγων έλαβαν μέρος, καθώς και εκατοντάδες Βορειοηπειρώτες και Ελλαδίτες πατριώτες. Τον ξεχωριστό όμως παλμό, έδωσε η γ ι γ α ν τ ο σ η μ α ί α της Βορείου Ηπείρου με την οποία έκαναν πορεία τα μέλη και οι φίλοι του ΕΣΒΗ 1914, ξεκινώντας από την πλατεία Ομονοίας και διανύοντας την Οδό Σταδίου.

Στον άξονα που συνδέει τις δύο κυριότερες πλατείας της πρωτευούσης της Ελλάδος (Ομονοίας και Συντάγματος) ακούγονταν συνθήματα για την κατεχόμενη Ήπειρο, έως ότου η πομπή φτάσει στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Καρύτση, όπου τελέστηκε η Δοξολογία για την επέτειο.

ΚΥΡΙΑΚΗ 19η ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017, ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ…
ΚΑΝΑΛΙΑ;
ΠΟΥΘΕΝΑ!
ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ;
ΠΟΥΘΕΝΑ!

‘ΡΕΠΟΡΤΕΡΣ’ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ;
ΠΟΥΘΕΝΑ!
…»ΔΑΙΜΟΝΙΟΙ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ»;
ΠΟΥΘΕΝΑ!

ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ!
ΔΕΝ «ΠΟΥΛΑΕΙ» ΤΟ ΘΕΜΑ;
ΑΠΟΛΥΤΗ Σ Ι Γ Η …

ΕΠΕΙΔΗ Η ΜΑΡΤΥΡΙΚΗ ΜΑΣ & ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΗ ΒΟΡΕΙΟΣ ΗΠΕΙΡΟΣ, ΠΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΜΕ ΘΥΣΙΕΣ & ΑΙΜΑ, ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕ ΞΑΝΑ & ΞΑΝΑ & ΞΑΝΑ, ΔΕΝ «ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ» ΣΤΟΥΣ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΥΣ «ΑΥΡΙΑΝΟΥΣ» ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ…




(Πληροφορίες hellasforce)

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply