Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΙΛΚΙΣ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Επίσκεψη Υφυπουργού Εξωτερικών στο Δήμαρχο Κιλκίς
Επίσκεψη στο Δήμαρχο Κιλκίς πραγματοποίησε το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου ο Υφυπουργός Εξωτερικών Ιωάννης Αμανατίδης, συνοδευόμενος από το βουλευτή ν. Κιλκίς Θεόδωρο Παραστατίδη και τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.
Αντικείμενο της συζήτησης αποτέλεσαν η μεταφορά των φοιτητών του Τμήματος Σχεδιασμού και Τεχνολογίας Ένδυσης στις νέες κτηριακές εγκαταστάσεις του ΤΕΙ Κιλκίς και η στέγαση των μαθητών του 2ου ΕΠΑΛ Κιλκίς.
Για το πρώτο συμφωνήθηκε, ύστερα από πρόταση του κ. Αμανατίδη, να προγραμματιστεί άμεσα συνάντηση του γεν. γραμματέα του Υπουργείου Παιδείας Ιωάννη Παντή με τους Προέδρους των Αλεξάνδρειου ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας (έδρα Σέρρες) και τη Διοίκηση του ΤΕΙ Κιλκίς προκειμένου να διευθετηθεί το ζήτημα της  μετεγκατάστασης των φοιτητών στο νέο κτήριο. Όπως τονίστηκε μέχρι στιγμής το κτήριο έχει παραληφθεί διοικητικά, εκκρεμεί ωστόσο η οριστική  παραλαβή του έργου καθώς δεν έχει εξοφληθεί ο εργολάβος για εκτελεσθείσες εργασίες.
Αναφορικά με το 2ο ΕΠΑΛ Κιλκίς ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Σισμανίδης κατέστησε σαφή την πρόθεση του Δήμου να χρηματοδοτήσει μελέτη για την ανέγερση νέου σχολικού συγκροτήματος, ώστε οι μαθητές του λυκείου να στεγάζονται σε λειτουργικούς και ασφαλείς χώρους. Παράλληλα τόνισε ότι η κατασκευή του έργου θα ενταχθεί στο Ε.Σ.Π.Α.

Επί τάπητος τέθηκαν ακόμη η μεταφορά των δικαστικών υπηρεσιών στο οίκημα του πρώην Εκκλησιαστικού Λυκείου και η αποπεράτωση των κτηριακών εγκαταστάσεων του γηροκομείου Κιλκίς, θέματα για τα οποία ο Υφυπουργός Εξωτερικών δεσμεύθηκε προσωπικά να φροντίσει για την προώθηση και επίλυσή τους.

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply