Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟ ΔΗ.ΣΥ. ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΑΚΟΚΤΟΝΙΑΣ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


«Μετά την καθολική αντίδραση, τα Υπουργεία Αγροτικής Ανάπτυξης και Εσωτερικών τα μαζεύουν και το πρόγραμμα δακοκτονίας θα διεξαχθεί φέτος όπως  πέρυσι και ο διαγωνισμός προμήθειας των εντομοκτόνων θα γίνει από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης».

Μετά τις παρεμβάσεις της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης: α) ερώτηση όλων των Βουλευτών της, β) τροπολογία που κατέθεσε στο συζητούμενο ν/σ αλλά και γ) τις τοποθετήσεις των Βουλευτών της, Γρηγοράκου Λεωνίδα, Κεγκέρογλου Βασίλη Κωνσταντινόπουλου Οδυσσέα, Κουτσούκου Γιάννη, Παπαθεοδώρου Θεόδωρο, και Τζελέπη Μιχάλη στην ολομέλεια της Βουλής, ο Υπουργός Εσωτερικών, κ. Σκουρλέτης δεσμεύτηκε ότι ο διαγωνισμός για την προμήθεια των εντομοκτόνων και την υλοποίηση του συλλογικού προγράμματος δακοκτονίας θα πραγματοποιηθεί όπως και πέρυσι από το Υπουργείο Αγροτική Ανάπτυξης.

Σημειώνεται ότι οι Βουλευτές της Δημοκρατικής Συμπαράταξης επέμειναν στο γεγονός ότι ο διαγωνισμός είναι διεθνής και οι χρόνοι που απαιτούνται δεν επιτρέπουν άλλες ολιγωρίες, όπως επίσης και το γεγονός ότι πρέπει να αποσυρθεί το έγγραφο του Γενικού Γραμματέα κ. Αντώνογλου που ναρκοθετεί την νομιμότητα του διαγωνισμού.

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply