Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΔΗΜΑΡΧΕ, ΝΑ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ «ΓΚΙΝΕΣ»
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Από ότι μαθαίνουμε την Τετάρτη 1η Μαρτίου θα μας ανακοινώσεις τους νέους Αντιδημάρχους. Για τα καθήκοντά τους δεν χρειάζεται να μας ενημερώσεις, αφού είναι γνωστά σε όλους, αλλά εμείς θέλουμε να κάνεις κάτι που να πρωτοτυπήσεις!
Θέλουμε «να ανακατώσεις την τράπουλα» όπως λέμε στην καθομιλουμένη . Θέλουμε αν μπορείς και βέβαια πιστεύουμε ότι μπορείς, να αλλάξεις το αντικείμενο στις Αντιδημαρχίες έτσι ώστε να μην μπορεί να βγάλει άκρη κανένας στο ποιος ποιός είναι υπεύθυνος και σε τι!

Ας πούμε, δώσε στον Αντιδήμαρχο Έργων να φυλάει τα σκυλιά για να μη κατουράνε στους τοίχους και να προστατεύει τα παιδάκια από τα αδέσποτα σκυλιά. Δώσε στον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού το εργατοτεχνικό προσωπικό και όταν ζητάνε κάτι από τον Αντιδήμαρχο Έργων να λέει, τηλεφωνήστε στο Δήμαρχο, αυτός το ανέλαβε. Μπορείς τα μηχανήματα έργων και τα αυτοκίνητα να τα δώσεις στον Αντιδήμαρχο οικονομικών ή καθαριότητος ώστε να μη ξέρουν οι πολίτες που να απευθυνθούν.
Δώσε το κουκλοθέατρο στον Αντιδήμαρχο καθαριότητος καθώς και τις πολιτιστικές εκδηλώσεις, γιατί αυτός θα πάει να καθαρίσει τους χώρους μετά. Κάνε  αντιπρόεδρο κανένα  τρακαδόρο από την πιάτσα που κολλάει στα τραπέζια για να το κεράσουν έναν καφέ, ή να τον πάρουν μαζί τους σε εκδηλώσεις και φαγοπότια να στανιάρει λίγο, έτσι θα δείξεις και πόσο πονόψυχος είσαι. Κάνε ένα ψυχικό!
Θα μπορούσα να σου προτείνω και άλλα τέτοια παλαβά αλλά φοβάμαι ότι θα καταλάβεις πως ποιο πολύ δεν πρέπει να προχωρήσεις γιατί θα σε πάρουν με κλούβια αυγά.
Παρόλα αυτά εσύ μπορείς να κάνεις τέτοιες κινήσεις για να διεκδικήσεις όχι μόνο θέση στο βιβλίο Γκίνες αλλά και Νόμπελ ¨σουλουμπουντρούμ¨ όταν θα υπάρξει και τέτοιο.
Εύχομαι να μη προβείς σε τέτοιες κινήσεις διότι θα το θεωρήσουμε ως κινήσεις συνέχειας του Καρναβαλιού που έχουμε σήμερα  και δεν θέλουμε να νομίζουν πως το καρναβάλι στο Κιλκίς θα διαρκέσει 2,5 χρόνια!
Ξέρουμε βέβαια πως πιέζεσαι από ένα σωρό παράγοντες και δεν μπορείς να κοιμηθείς τα τελευταία βράδια αλλά καλύτερα να μη κοιμηθείς μερικά βράδια ακόμη παρά τα ερχόμενα βράδια 2,5 χρόνων!

Φιλικότατα
Θ. Κυριακίδης

Δημοσιογράφος 

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply