Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » ΠΟΛΑΚΗΣ ΣΕ ΆΔΩΝΙ: ΕΙΣΑΙ ΧΩΜΕΝΟΣ ΣΤΑ ΣΚ@Τ@ – ΆΔΩΝΙΣ: «ΘΑ ΠΑΣ ΦΥΛΑΚΗ!» (ΒΙΝΤΕΟ)
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Άγρια κόντρα ξέσπασε on air στην εκπομπή του Αιμίλιου Λιάτσου μεταξύ Παύλου Πολάκη και Άδωνι Γεωργιάδη, με τη συζήτηση να μοιάζει με προπαρασκευαστική διαδικασία για το μπρα ντε φερ που θα έχουν οι δύο πολιτικοί στη Βουλή, στις 6 Μαρτίου, κατά τη συζήτηση της επίκαιρης ερώτησης που έχει καταθέσει ο τομεάρχης Άμυνας της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Στην εκπομπή του KONTRA καλεσμένος ήταν ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, εξαπολύοντας μύδρους κατά του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, κάτι που προκάλεσε την τηλεφωνική του παρέμβαση.
«Λέει μπούρδες κρεμαστές»
«Ο κύριος Γεωργιάδης έχει λερωμένη τη φωλιά του, λέει μπούρδες κρεμαστές» είπε αρχικά και πρόσθεσε με ανάλογο ύφος στον κ. Γεωργιάδη όταν εκείνος αποπειράθηκε να τον διακόψει:
«Τώρα μουρ-μουρ, πήρα τηλέφωνο να πω δέκα πράγματα. Ο κύριος Γεωργιάδης έχει βγει γύρα στα κανάλια, προσπαθώντας να αποδείξει ότι δεν είναι ελέφαντας».
Ο κ. Πολάκης κατηγόρησε τον πρώην υπουργό Υγείας για ρουσφετολογικές προσλήψεις στο ΚΕΕΛΠΝΟ, θέμα που ανέδειξε στο παρελθόν το Documento.
Εν συνεχεία, κατηγόρησε τον Άδωνι Γεωργιάδη για υπουργική διευκόλυνση μέσω σχετικής διάταξης που σκοπό είχε την υπερτιμολόγηση συγκεκριμένου φαρμάκου, καθόσον η πρόταση τιμολόγησης του ΕΟΦ για το εν λόγω φάρμακο ήταν 509 ευρώ, ενώ η «πονηρή» ρύθμιση το κοστολογούσε στα 764 ευρώ.
«Έχω αλλάξει εγώ την πρόταση τιμολόγησης του ΕΟΦ; Είσαι τρελός…» ήταν η απάντηση του πρώην υπουργού.
«Όσο για την μπούρδα που πέταξες σε σχέση με το δελτίο τιμών φαρμάκων του 2015, να σου θυμίσω ότι από τον Γενάρη έως τον Σεπτέμβριο η χώρα βρισκόταν ήταν σε κλοιό των δανειστών. Με δύο εκλογές, με δημοψήφισμα και δημοσιονομικό έλλειμμα. Βγήκε δελτίο τιμών στο τέλος της χρονιάς» υποστήριξε ο Παύλος Πολάκης, με τον αντιπρόεδρο της ΝΔ να απαντά τονίζοντας:
«Καταλάβατε τι είπε; Παραδέχθηκες ποινικός αδίκημα, κακούργημα και θα πας φυλακή Παύλο Πολάκη».
«Καλά – καλά, αέρα θα μου κάνεις…» ανταπάντησε ο Πολάκης.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ από το 16.55:




ΠΗΓΗ:tribune.gr/

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply