Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΙΛΚΙΣ. ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ Δ.Σ. ΚΑΙ ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Σε ένα ιδιαίτερο κλίμα από πλευράς συγκινησιακής φόρτισης ,συνεδρίασε το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Κιλκίς την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017.
Η συνεδρίαση ήταν τακτική και μεταξύ των θεμάτων ήταν και η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας.Η σχετική διαδικασία είχε ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό το οποίο κυριάρχησε καθ’όλη τη συνεδρίαση. Αυτό ήταν αποτέλεσμα πρωτίστως, της παρουσίας παλαιών διοικητικών στελεχών του Επιμελητηρίου από της ιδρύσεως του θεσμού στο Κιλκίς. Ο αρχαιότερος όλων ήταν ο κ. Γεώργιος Τσουκαλάς εκ των ιδρυτικών παραγόντων του Επιμελητηρίου Κιλκίς και για χρόνια  μέλος της Διοίκησης του από τη θέση του Αντιπροέδρου. Όλα τα παλαιά  στελέχη του θεσμού είχαν έναν καλό λόγο για το Επιμελητήριο και  τους ανθρώπους του στο πέρασμα των δεκαετιών. Στο ίδιο πνεύμα κινήθηκαν και οι τοποθετήσεις των νέων μελών της Διοίκησης, οι οποίοι αναλαμβάνουν θητεία στη θέση απερχόμενων μελών για διαφορετικούς  λόγους.

Η συνεδρίαση

        Παρόντες  από την Διοίκηση ήταν:
1. Τονικίδης Παύλος – Πρόεδρος, 2. Παπαδόπουλος Ευθύμιος – Α΄Αντ/δρος, 3. Σιωνίδης Κων/νος – Β΄ Αντ/δος, 4. Τριανταφυλλίδης Αθανάσιος – Οικ. Επόπτης και τα μέλη του Δ.Σ. 5. Τσακίρης Ιωάννης, 6. Αργυρόπουλος Ελευθέριος, 7. Κωστίδης Ανέστης, 8. Μηλιώνης Νεκτάριος, 9. Ασλανίδης Παναγιώτης, 10. Τσαγκράκου Παναγιώτα, 11. Τσάτσης Αντώνιος, 12. Αμανατίδης Μιλτιάδης, 13. Χατζηβασιλείου Ιωάννης, 14.Χαρτοματσίδης Κωνσταντίνος, 15. Αμοιρίδης Παναγιώτης, 16. Τραχανίδης Αθανάσιος, 17.Κολεσιώτου Γεωργία.
       
        Παρόντες επίσης ήταν:
Οι Πρόεδροι των Εμπορικών Συλλόγων Κιλκίς και Αξιούπολης κ.κ. Γιαβασίδης Σταύρος και Βογιατζής Νικόλαος, ο Πρόεδρος της Συντεχνίας Αρτοποιών κ. Χ''Ευφραιμίδης Νικόλαος, ο Πρόεδρος Φοροτεχνικών Κιλκίς κ. Πιστικούδης Παναγιώτης, το επίτιμο μέλος κ. Τσέτος Σωτήριος, τα παλαιά μέλη του Δ.Σ. κ.κ. Χ''Γεωργιάδης Σταύρος, Τσανασίδης Χρήστος, Παπαδόπουλος Η. Γεώργιος, Τσουκαλάς Γεώργιος. Επίσης παραβρέθηκαν ο Δκός Προϊστάμενος του Επιμελητηρίου κ. Ηλιάδης Γεώργιος και η υπεύθυνη της Αναπτυξιακής Εταιρείας του Επιμελητηρίου κα. Καλογερίδου Μαρία.
Το Δ.Σ. με τη παρουσία νέων και παλαιών μελών του, προχώρησε στην κοπή της καθιερωμένης Πρωτοχρονιάτικης Πίτας. Τυχερός ήταν το νέο μέλος του Αργυρόπουλος Ελευθέριος στον οποίον έπεσε το φλουρί.
Στη συνέχεια ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Π.Τονικίδης προχώρησε στην καθιερωμένη σε κάθε συνεδρίαση, ενημέρωση του Δ.Σ. για τις πρόσφατες δράσεις του Επιμελητηρίου.

        Ακολούθως το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Κιλκίς έπειτα από εισήγηση του Προέδρου κ. Τονικίδη Π. προχώρησε στην αντικατάσταση μελών της Διοίκησης.

Οι αλλαγές με την αντικατάσταση

- Δαμιανίδη Απόστολου του Γεωργίου και Παμπουκάκη Γεωργίας του Χρήστου,               οι οποίοι αποχωρούν λόγω διακοπής της επιχειρηματικής τους δραστηριότητας και αντικαθίστανται από τους Αργυρόπουλο Ελευθέριο και Ασλανίδη Παναγιώτη αντίστοιχα, από τον πίνακα επιλαχόντων του ιδίου συνδυασμού ¨ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ – ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ¨.
- Αρβανιτίδη Νικόλαο του Στυλιανού, ο οποίος αποχωρεί διότι το επάγγελμά του ως φυσιοθεραπευτής εξαιρείται της εγγραφής στο Φορέα και αντικαθίσταται από τον Τραχανίδη Αθανάσιο του Θεοχάρη από τον πίνακα επιλαχόντων του ιδίου συνδυασμού ¨ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ – ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ¨.
- Χ''Γεωργιάδη Σταύρου του Λαζάρου και Τσανασίδη Χρήστο του Νικολάου, οι οποίοι αποχωρούν λόγω συνταξιοδότησης και αντικαθίστανται από τους Δημητριάδη Γεώργιο του Δημητρίου και Χ''Βασιλείου Ιωάννη του Αναστασίου αντίστοιχα, από τον πίνακα επιλαχόντων του ιδίου συνδυασμού ¨ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ¨.
- Μπόζη Κωνσταντίνου του Γεωργίου, ο οποίος αποχωρεί λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων και αντικαθίσταται από τον Τσακίρη Ιωάννη       του Αναστασίου, από τον πίνακα επιλαχόντων του ιδίου συνδυασμού         ¨ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ – ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ¨.
       

Στο σημείο αυτό υπήρξαν οι παρακάτω τοποθετήσεις:

·      Χ''Γεωργιάδης Σταύρος: ευχαρίστησε δημόσια όλους όσους συνεργάστηκε στα 16 χρόνια παρουσίας του στο Επιμελητήριο Κιλκίς, χαρακτήρισε τον ίδιο ως δεύτερη γενιά υπηρετούντων τον Επιμελητηριακό θεσμό και ¨ως παιδί του τ. Αντιπροέδρου κ. Τσουκαλά Γεωργίου¨. Κλείνοντας τόνισε ότι εκφράστηκε πάντοτε με πολιτικό λόγο και ζήτησε συγνώμη αν έθιξε κάποιον προσωπικά.
·      Τσανασίδης Χρήστος: ευχαρίστησε δημόσια όλους όσους συνεργάστηκε κατά     τη    θητεία του στο Επιμελητήριο Κιλκίς, με ιδιαίτερη μνεία για τους         αποβιώσαντες        Τσαχουρίδη Ιωάννη (πρόεδρο αρτοποιών Ν. Κιλκίς) και       Σεργιαννίδη Βασίλειο (πρόεδρο Επιμελητηρίου Κιλκίς και ΔΙ.ΒΙ.ΠΕ.Κ.     Α.Ε.) από τους οποίους διδάχθηκε         τον ¨υγιή συνδικαλισμό¨ και   ¨διαχείριση διοίκησης¨ αντίστοιχα.
·      Τσουκαλάς Γεώργιος: ανέφερε την ιδιαίτερή του χαρά και συγκίνηση που βρίσκεται στο χώρο που υπηρέτησε και συνετέλεσε στην ίδρυσή του, καθώς και μεταξύ παλαιών συναδέλφων. Κατέθεσε δε την αισιοδοξία του για τη σημερινή δύσκολη οικονομική περίοδο που διανύει η χώρα μας και που βιώνει κυρίως ο επιχειρηματικός κόσμος.
·      Τραχανίδης Αθανάσιος: εξέφρασε τη χαρά του σαν νέο μέλος του Δ.Σ. για τη συμμετοχή του και ελπίζει ότι θα φανεί χρήσιμος για την υπόλοιπη θητεία. Ευχαρίστησε από την πλευρά του τον κ. Χ''Γεωργιάδη Στ. (τ. πρόεδρο Εμπορικού Συλλόγου Κιλκίς) για τη βοήθειά του προς τον Εμπορικό Σύλλογο Γουμένισσας του οποίου είναι από ετών πρόεδρος.
·      Τσακίρης Ιωάννης: εξέφρασε τα ιδιαίτερά του συναισθήματα καθώς μετά από 17 χρόνια προϋπηρεσίας στο θεσμό επανέρχεται για να τον υπηρετήσει και πάλι, δηλώνοντας επίσης χαρούμενος για τη παρουσία του τ. Αντιπροέδρου κ. Τσουκαλά Γ.
·      Χ''Ευφραιμίδης Νικόλαος: με την ιδιότητά του ως προέδρου της Συντεχνίας Αρτοποιών Ν. Κιλκίς, ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλους και ευχαρίστησε τη διοίκηση του Επιμελητηρίου για τη φιλοξενία που τους παρέχει στο κτήριο του.
·      Κολεσιώτου Γεωργία: ευχήθηκε σε όλους τους παρισταμένους ¨χρόνια πολλά¨, χαρακτήρισε τη θητεία της στο Επιμελητήριο ως πολύ μεγάλη εμπειρία και ζήτησε να εκπροσωπείται ο Φορέας στο Εθνικό Δίκτυο Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος.

     Σε επόμενη συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί η ανασύνθεση της Διοικητικής Επιτροπής.



Η συνεδρίαση του Δ.Σ. περατώθηκε με την συζήτηση των υπόλοιπων θεμάτων που αφορούσαν: την εξουσιοδότηση της Διοικητηκής Επιτροπής, την αύξηση Μ.Κ.  της ΑΝΚΙ ΑΕ, την υποβολή δύο νέων σχεδίων στο πρόγραμμα ERASMUS, και την έγκριση και αποδοχή για υλοποίηση του έργου CO Create.  




About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply