Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΙΛΚΙΣ ΔΙΕΛΥΘΣΕ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΑΞΙΟΥΠΟΛΗΣ ΜΕ 8-2
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Γκολ & Θέαμα από τον Αλέξανδρο Κιλκίς !!!
Με νίκη επανήλθε ο Αλέξανδρος Κιλκίς απέναντι στην συμπαθή ομάδα του Εθνικού Αξιούπολης με το επιβλητικό 8-2. Ο Αλέξανδρος με καλό και επιθετικό ποδόσφαιρο επέβαλε το ρυθμό του από την αρχή και δε συνάντησε κανένα πρόβλημα κατα την διάρκεια του παιχνιδιου. Το παιχνίδι δεν αφήνει και πολλά περιθώρια κριτικής, μιας και το τελικό σκορ μιλάει από μόνο του , αλλα έδωσε την δυνατότητα στο προπονητικό team να χρησιμοποιήσει παίκτες με λιγότερο χρόνο συμμετοχής μέχρι σήμερα και παίκτες που είχαν προβλήματα τραυματισμών και έπρεπε να βγουν συμπεράσματα για την πολύ δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος. Επίσης δοκιμάστηκαν σχηματισμοί και τρόποι ανάπτυξης που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν στην συνέχεια ενω ο Ιωαννίδης Δ. Σημείωσε χατ-τρικ στα 69’ , 81’ πέναλτι & 84’. Τα υπόλοιπα τέρματα πέτυχαν οι Βασιλειάδης Ν. 13’ , Ντουντούκης 26’ , Ορφανίδης 43’ , 76’ Παμπουκίδης ενώ τα δυο τέρματα των φιλοξενούμενων ήταν στα 40’ & 83’.

Σύνθεση : Κοπαλίδης , Τσακιρίδης ( 55’ Κετικίδης ) , Μποσταντζίδης , Ψωμιάδης , Τσιμπούκας , Γιαξής , Βασιλειάδης , Παμπουκίδης , Ιωαννίδης , Ντουντούκης ( 71’ Μακάριος ) , Ορφανίδης ( 46’ Αλεξανδρίδης ).

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply