Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΤΗΝ 4Η ΔΙΕΘΝΗ ΈΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ ‘’ FOOD EXPO 2017 ‘’ ΑΠΟ 18 ΕΩΣ 20 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017 ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ .
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


         Στα πλαίσια του στρατηγικού σχεδίου για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας θα συμμετάσχει στην 4η Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και  Ποτών  ‘’ FOOD EXPO 2017 ‘’  που θα πραγματοποιηθεί από 18 έως 20 Μαρτίου 2017 στο Εκθεσιακό Κέντρο  ATHENS METROPOLITAN EXPO στην Αθήνα .
         Η συμμετοχή της Π.Κ.Μ θα πλαισιωθεί από γαστρονομική εκδήλωση με στόχο την ανάδειξη και προώθηση των τοπικών παραγόμενων στην εδαφική της επικράτεια προϊόντων . Θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση τροφίμων και νέων προϊόντων με κορυφαία την ανάδειξη της Μεσογειακής Κουζίνας από καταξιωμένους chefs στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του  ‘’ Mediterranean Food Experience ‘’.
        Θα γίνει δικτύωση και γνωριμία των επαγγελματιών του κλάδου των τροφίμων και ποτών από την Ελλάδα και τον Διεθνή χώρο με τα τοπικά παραδοσιακά προϊόντα με σκοπό να ενημερωθούν οι καταναλωτές για τα πιστοποιημένα προϊόντα  της Περιφέρειάς μας και να αναδειχθούν,  να προβληθούν και να προωθηθούν σε νέες αγορές του εσωτερικού και του εξωτερικού τα μοναδικά ποιοτικά αγροδιατροφικά προϊόντα που προσδιορίζουν την ισχυρή ταυτότητα του πρωτογενή τομέα της Κεντρικής Μακεδονίας.
       Οι αιτήσεις συμμετοχής των επιχειρήσεων θα πρέπει να αποστέλλονται συμπληρωμένες  το συντομότερο δυνατό και όχι αργότερα από τις 10/2/2017  στα e-mail: g.karali@pkm.gov.gr και dao@pkm.gov.gr ή στα fax 2310989348.

      Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με την κ. Γλυκερία Καραλή στο τηλέφωνο 2310910445, και στον κ. Τριαρίδη Ευστάθιο, Γεωπόνο της ΔΑΟΚ  ΠΕ Κιλκίς στο τηλ 2341350152


About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply