Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » Α.Σ. ΤΟΛΜΗ ΚΙΛΚΙΣ 4ο baby cup
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Φιλικοί αγώνες παίδων-κορασίδων γεν. 2006-2007 και παμπαίδων-πανκορασίδων 2008-2009-2010-2011 διεξήχθησαν στο κλειστό γυμναστήριο Ωραιοκάστρου το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017.
Οι αγώνες είχαν χαρακτήρα γιορτής αθλητισμού με πρωταγωνιστές τα παιδιά ειδικά στις μικρές ηλικίες. Στόχος των διοργανωτών και προπονητών ήταν η γνωριμία του αγωνιστικού τομέα ειδικά στις άπειρες ηλικίες με ιγιη τρόπο και πλήρη προστασία σωματική και πάνω απ όλα ψυχολογική. Έχει μεγάλη σημασία με τον τρόπο που θα γνωρίσει ο μικρός-ή την αγωνιστική πλευρά του αθλήματος.
Η συμμετοχή ανερχόταν στους 1000 περίπου σύμφωνα με τις δηλώσεις και διεξήχθησαν σε 12 τερέν με κανονισμούς διαιτησίας ( προστασία και αγάπη στα παιδιά).
Η κλήρωση ήταν με τετράδες και όλοι αναμετρήθηκαν από δυο φορές και τρίτη στις ελλείψεις. Σε αυτή την επιτυχημένη διοργάνωση συμμετείχε και ο Α.Σ. Η Τόλμη Κιλκίς με 23 αθλητές-ριες. Η παρουσία τους ήταν άψογη και υπεύθυνη παρά το μικρό της ηλικίας συνοδευόμενα με την τεχνική κατάρτιση όσο είναι δυνατή KAI οργανωμένη μετά από την εκπαίδευση τους. Συμμετείχαν οι :
-Αγγελίδης Πρόδρομος, Αθανασιάσου Λάμπρου Ευαγγελία, Γιαχασίδου Βαρβάρα, Γιαχασίδου Ευτυχία, Δεμίλογλου Χριστίνα, Ζαμανόπουλος Αθανάσιος, Ζενίδης Ιωάννης, Καγιάτος Ιωάννης, Καραγκιοζης Ιωάννης, Κουλάρα Παρασκευή, Κουραλίδης Βασίλειος, Κυριακάκης Γεώργιος, Παντελίδης Βασίλειος, Τουτουτσίδης Θεόδωρος, Τσαρίδης Στέφανος, Τσαρίδου Ευγενία, Τσάτσης Αργύρης, Τσάτσης Παναγιώτης, Χατζή Αναστασία, Χατζής Γεώργιος, Χιωτέλη Ευαγγελία, Χριστοφορίδης Ηλίας, Χύτας Ραφαήλ.
Παιχνίδι-Αγώνας-Διεκδίκηση και μπορώ παρά την μικρή ηλικία μου, τόνισαν με τον τρόπο τους και κατάφεραν να περάσουν το μήνυμα όλοι οι μικροί σε εμας τους μεγάλους. Οφείλουμε να αναγνωρίσουμε ότι η προσωπικότητα διαμορφώνεται από πολύ μικρή ηλικία.
Συγχαρητήρια έδωσαν ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Κουραλίδης Παύλος και οι  προπονητές Λεμονίδης Γεώργιος Λεμονίδης Σταύρος και Λεμονίδης Μιλτιάδης στους διοργανωτές συλλόγους Δαναός Ωραιοκάστρου και Χαριλάου Taekwondo και όλη την αποστολή για τη συμμετοχή όπως και τους γονείς για στήριξη της προσπάθειας αυτής και εύχονται καλή συνέχεια στις διοργανώσεις που έρχονται.






Με εκτίμηση

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply