Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » Ο ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ ΠΕΡΑΣΕ ΣΑΝ ΥΠΕΡΤΑΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΤΟΥ ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ ΑΓΙΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΜΕ 4 - 0
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση




Στις 15 νίκες σε 16 παιχνίδια (και μια ισοπαλία) έφτασε ο Κιλκισιακός μας που πριν από λίγο επιβλήθηκε με 4-0 στα Αμάραντα του Ποντιακού Αγίου Χαραλάμπους. Στους 46 βαθμούς πια ο ΑΟΚ που συνεχίζει το εκπληκτικό του σερί κρατώντας για 13ο ματς στη σειρά απαραβίαστη την εστία του.
Στο 8' ο Μπελίτσας δε μπόρεσε να νικήσει σε τετ-α-τετ τον Τριανταφυλλίδη. Ο Κιλκισιακός πίεζε, όμως ο Αγιος Χαράλαμπος είχε κλείσει καλά τους χώρους, και απομάκρυνε κάθε πιθανό κίνδυνο.
Στο 32' ένα μακρινό σουτ του Δαγκλή δεν ανησύχησε τον Παναγιώτη Αβραμίδη. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Σαβελίδης έκανε τη κεφαλιά όμως η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι. Τελικά το 1-0 ήρθε στο 45'.
Ο Δρόσος με τον Βαχανελίδη έπαιξαν το ένα-δύο και ο τελευταίος με σουτ μέσα από τη περιοχή άνοιξε το σκορ.
Σκοράροντας σε κρίσιμο χρονικά σημείο ο Κιλκισιακός πήρε ακόμη περισσότερη ψυχολογία, και στο δεύτερο ανέβασε κι άλλο την απόδοσή του.
Στο 56' ο Δρόσος δε μπόρεσε να χριστεί σκόρερ, όμως στο 63' έπειτα από ιδανική σέντρα του Μπελίτσα ο Βλάντο Σαβελίδης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
Ο Κιλκισιακός συνέχιζε να πιέζει, και στο 70' ο Δρόσος έβγαλε τετ-α-τετ τον Πολύζο που με δυνατό σουτ ανέβασε τον δείκτη του σκορ.
Τελικό αποτέλεσμα 4-0 με τέρμα του Γιώργου Σαπανίδη με σουτ έξω από τη περιοχή. Το Σάββατο ο Κιλκισιακός υποδέχεται τον Επτάλοφο με σκοπό να φτάσει στην ένατη σερί του νίκη.
ΑΓΙΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ: Τριανταφυλλίδης, Κουτσάγιας, Δαγκλής (65' Χατζημλάδης), Μ. Παπαλέξης, Ελέζογλου, Τσαουσίδης, Ζαπουλίδης, Ι. Παπαλέξης, Ντέμε, Νούκα, Μούρος (42' Φαμπρίκης-58' Χατζησλάρι).

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ: Αβραμίδης, Μίλκας (72' Νικολαΐδης), Ραφαελίδης, Μαυροκεφαλίδης, Ματεντζίδης, Ευθυμιάδης (46' Πολύζος), Μπελίτσας, Σαπανίδης, Σαβελίδης, Βαχανελίδης (72' Κουραλίδης). Δρόσος.

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply