Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΥ ΗΤΑΝ ΑΤΥΧΑ ΚΑΙ ΕΧΑΣΑΝ ΜΕ 3-1-
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Δεν του βγήκε το παιχνίδι

Την ήττα με 3-1 γνώρισε στη Τσαριτσάνη ο Κιλκισιακός από τις Ολυμπιώτισσες Ελασσόνας στην αυλαία του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος.
Τα κορίτσια του Νίκου Κωτάκη ναι μεν είχαν περισσότερες φάσεις για γκολ, αλλά ήταν άτυχα, ενώ δεν έκαναν και το παιχνίδι που μας έχουν συνηθίσει.
Στο 30’ υπήρξε ανατροπή και πέναλτι στην Αναστασιάδου, όμως διαιτητής και πρώτος βοηθός έδειξαν παίζεται. Στο 36’ οι γηπεδούχες άνοιξαν το σκορ, καθώς εκμεταλλεύτηκαν λάθος στο κέντρο της άμυνας.
Στο 53’ ο Κιλκισιακός έφτασε στην ισοφάριση με τη Σπυριδούλα Γάτσιου με σουτ μέσα από τη περιοχή, και έδειχνε ικανός για την ανατροπή. Πέντε λεπτά αργότερα η Νικολέτα Παπαδοπούλου έστειλε τη μπάλα πάνω από τα δοκάρια σε μια σημαντική ευκαιρία.
Στο 66’ η Μαρία Φούρναρη καλυπτόταν και ανατράπηκε από αμυντικό, όμως ο πρώτος βοηθός έδωσε λανθασμένα οφσάιντ. Στο 70’ η παίκτρια του Κιλκισιακού τραυματίστηκε πάνω που η ομάδα πίεζε για το δεύτερο γκολ, και αυτό έδωσε την ευκαιρία στην Ελασσόνα, να ανακτήσει το χώρο του κέντρου.
Στο 72’ η τύχη γύρισε σε ένα ακόμη παιχνίδι τη πλάτη στα κορίτσια, αφού η Τσαρταράκη απέκρουσε σουτ, όμως η μπάλα κόντραρε στα πόδια της Τζιτζίδου που βρισκόταν στο πέναλτι και κατέληξε στα δίχτυα.
Ο ΑΟΚ αναγκαστικά έδωσε χώρους και οι Ολυμπιώτισσες έφτασαν και σε τρίτο γκολ στο 78’. Στο 82’ η Βασιλειάδου βγήκε τετ-α-τετ πλάσαρε με τη μπάλα πάλι να μη κάνει το χατήρι και να καταλήγει στο αριστερό δοκάρι. Μέχρι το τέλος η Ελασσόνα είχε ακόμη δύο ευκαιρίες για να σκοράρει στη κόντρα.

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ: Τσαρτσαράκη, Πουλιοπούλου, Αδαμίδου, Τζιτζίδου, Μουρατίδου, Ασκονίδου (46’ Διαμαντίδου), Γάτσιου, Αναστασιάδου, Καραβασίλη (46’ Ν. Παπαδοπούλου), Φούρναρη (70’ Παρπαρά), Βασιλειάδου.


About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply