Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » ΜΠΛΟΚΑ ΑΓΡΟΤΩΝ 2017: ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ ΤΩΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ – ΠΟΙΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟΙ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


: Σήμερα Τρίτη 7 Φεβρουαρίου αποφασίζουν οι αγρότες όλης της Ελλάδας, για το πώς θα κορυφωθούν οι κινητοποιήσεις τους.
Οι αγρότες πραγματοποιούν πανελλαδική συνάντηση στη Νίκαια, στη Θεσσαλία μετά από κάλεσμα της Πανελλαδικής Επιτροπής των μπλόκων.
Σε αυτή αναμένεται να λάβουν μέρος αγρότες που εκπροσωπούν μπλόκα από όλη σχεδόν την Ελλάδα, δηλαδή από Κρήτη, Μακεδονία, Έβρο, Θεσσαλία, Ήπειρο, Πελοπόννησο.
Στόχος είναι εκτός από την ενίσχυση των μπλόκων, να υπάρξει συντονισμός ώστε να προχωρήσουν και σε άλλες μορφές κινητοποιήσεων, έξω από εφορίες, υποκαταστήματα του ΕΛΓΑ, του ΟΓΑ κτλ.
Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί
Το κεντρικό μπλόκο της Νίκαιας ενισχύεται και με δυνάμεις από άλλα σημεία του νομού.
Οι αγρότες στο σημείο κρατούν κλειστό επ' αόριστον το ρεύμα προς Αθήνα της εθνικής οδού Αθηνών - Θεσσαλονίκης, ενώ και στον κόμβο του Πλατυκάμπου οι αγρότες έχουν αποκλείσει το ρεύμα προς Θεσσαλονίκη.
Μπλόκα υπάρχουν επίσης στο Δαμάσι, αλλά και στον κόμβο Αργυροπουλίου, όπου οι αγρότες τις απογευματινές ώρες προχωρούν σε αποκλεισμό της εθνικής οδού Λάρισας-Κοζάνης.
Ακόμη στα Φάρσαλα, και στη Ραχούλα με τους αγρότες να έχουν αποκλείσει την παλαιά εθνική οδό Αθηνών -Θεσσαλονίκης και το δρόμο Λάρισας - Τρικάλων.

Επίσης, κλειστή παραμένει η Λεωφόρος Γεωργικής Σχολής, στο ύψος της διασταύρωσης Πράσινα Φανάρια, στην ανατολική Θεσσαλονίκη.



ΠΗΓΗ:newsbomb.gr

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply