Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » Ο ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ Β΄ ΕΠΙΒΛΉΘΗΚΕ ΕΠΙ ΜΙΑ ΦΟΡΜΑΡΙΣΜΕΝΗΣ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ Σ.Σ. ΜΟΥΡΙΩΝ ΜΕ 2-1
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Εξαιρετική η δεύτερη ομάδα του Κιλκισιακού υπέταξε με 2-1 το μεσημέρι του Σαββάτου στο Σταυροχώρι τον Σταθμό Μουριών. Η νίκη προήλθε κόντρα σε μια φορμαρισμένη ομάδα που βρισκόταν στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ αποκτά τεράστια σημασία καθώς σημειώθηκε χωρίς τους δύο έμπειρους ποδοσφαιριστές Ηλία Κουραλίδη και Μπάμπη Ζαμανόπουλο που απουσίαζαν
Οι νεαροί παίκτες του Θωμά Σαραφίδη όμως έκαναν μεγάλο παιχνίδι, και έδειξαν πως και μόνοι τους μπορούν να τα βγάλουν πέρα.
Στο 30' έπειτα από κάθετη πάσα του Στέλιου Φιλιππίδη, ο Παναγιώτης Κοσμερίδης δε λάθεψε ανοίγοντας το σκορ. Στο 55' ωραίος ομαδικός συνδυασμός με τον 15χρονο Ιορδάνη Κυριακίδη να γίνεται ο τελικός αποδέκτης της μπάλας και με ψύχραιμο πλασέ να σκοράρει.
Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν λίγα λεπτά αργότερα. Το παιχνίδι είχε αρκετές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, με τον Κιλκισιακό Β΄ όμως να κρατά αυτή τη σημαντική νίκη. Ετσι έφτασε τους 30 βαθμούς και ανέβηκε στη τέταρτη θέση.
Το πρωτάθλημα έχει ακόμη έξι παιχνίδια, η ομάδα μας είναι κοντά στο στόχο που έχει θέσει, και το Σάββατο υποδέχεται το Κοιλάδι. Επίσης άξιο αναφοράς είναι και το ντεμπούτο του επίσης 15χρονου Νίκου Σισμανίδη που ανέβηκε και αυτός όπως και ο Κυριακίδης από τους Παίδες της ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ.

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ Β΄: Χατσικίδης, Δούκας, Ντοριάν, Π. Ζαμανόπουλος, Κωτάκης, Μουρατίδης, Φιλιππίδης (60' Γ. Κουραλίδης). Κελεσίδης, Κοσμερίδης, Μαλάνια (85' Σακαλίδης), Κυριακίδης (75' Σισμανίδης)



About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply