Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » ΑΓΡΙΟ ΞΥΛΟ ΣΤΟ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ! ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΧΤΥΠΟΥΝ ΑΛΥΠΗΤΑ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ «ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ»! ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΥ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ 1Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ! (ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ)
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Άγρια επίθεση από έξι άτομα δέχτηκε στο προαύλιο του πρώτου Δημοτικού Σχολείου Ωραιοκάστρου μέλος της «Πατριωτικής Κίνησης».
Όπως δείχνει και το βίντεο που δημοσιεύει η ιστοσελίδα oraiokastro24.gr την ώρα που το θύμα μπήκε μέσα στο σχολείο, ώστε να διαμαρτυρηθεί κατά της φοίτησης προσφυγόπουλων, τον πλησίασαν έξι άτομα και τον χτύπησαν με ξύλα.
O τραυματίας μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Σύμφωνα με το ΕΚΑΒ ο τραυματίας φέρει κακώσεις στο πρόσωπο.
Πρόκειται για μέλος της ομάδας «Πατριωτική Ένωση Ελλήνων Πολιτών», που βρισκόταν από νωρίς το μεσημέρι έξω από το σχολείο, αντιδρώντας στη φοίτηση των παιδιών προσφύγων. Στον ίδιο χώρο είχαν συγκεντρωθεί και μέλη αντιρατσιστικής κίνησης, ενώ δυνάμεις των ΜΑΤ προσπαθούσαν να αποτρέψουν συμπλοκή μεταξύ των δύο ομάδων.
Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν από την προγραμματισμένη αποχώρηση των παιδιών που φοιτούν στη συγκεκριμένη δομή εκπαίδευσης προσφύγων. Μετά και την παραλαβή του τραυματία από το ασθενοφόρο τα μέλη και των δύο ομάδων αποχώρησαν από την περιοχή του σχολείου.


About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply