Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » 13Ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ ΟΜΙΛΟΥ ΟΤΕ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


 
Με μεγάλη επιτυχία, ξεπερνώντας τις προσδοκίες κοινού και συμμετεχόντων,πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου στο Συνεδριακό Κέντρο,  το 13ο φεστιβάλ παραδοσιακών χορών  του ομίλου ΟΤΕ.  Τη διοργάνωση ανέλαβε το Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων και Συνταξιούχων ΟΤΕ Κιλκίς με την υποστήριξη της Πολιτιστικής Ένωσης Εργαζομένων ΟΤΕ.
Συμμετείχαν τα χορευτικά σύνολα  των πολιτιστικών κέντρων Αλεξανδρούπολης, Θεσσαλονίκης, Ιωαννίνων, Καβάλας, Κοζάνης, Χίου ενώ την εκδήλωση πλαισίωσε το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς.  Περισσότεροι από 150 χορευτές και  ξεχωριστά μουσικοχορευτικά ιδιώματα, μας ταξίδεψαν απ’ άκρη σε  άκρη της Ελλάδας θυμίζοντας πόσο βαθιά χαραγμένη είναι μέσα μας η παράδοση,το πώς η ψυχή αναθαρρεύει  στο άκουσμα της παραδοσιακής μουσικής  και πως ακόμα και σήμερα οι παραδοσιακοί  χοροί αποτελούν φορείς μεταβίβασης ιστορίας, γνώσεων και  αξιών.
Οι χορευτές συγκεντρώθηκαν στην Πλατεία Ειρήνης απ’ όπου με τη συνοδεία οργάνων παρέλασαν προς το Συνεδριακό Κέντρο. Ο κεντρικός δρόμος του Κιλκίς  πλημύρισε χρώματα και μουσικές, δίνοντας μια περισσότερο φωτεινή και αισιόδοξη όψη στην πόλη.
Την εκδήλωση χαιρέτησε ο πρόεδρος του ΠΟ.ΚΕ. ΚΙΛΚΙΣ κ. Χαράλαμπος Παρλαλόγλου, ο αντιδήμαρχος Κιλκίς κ. Τσαντάκης  Δημήτριος καθώς και η πρόεδρος της  Πολιτιστικής Ένωσηςκ. Χριστίνα Νικολέττουπου κήρυξε και την έναρξη του φεστιβάλ. Την παρουσίαση έκανε  το μέλος του Πολιτιστικού Κέντρου Κιλκίς , κ. Χαρούλα Καραμπίδου. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής  κ. ΠαραστατίδηςΘεόδωρος, ο αντιδήμαρχος κ. Αιμίλιος Νικολαίδης και η υπεύθυνη εταιρικής επικοινωνίας ΟΤΕ Β. Ελλάδας κ.Τσαμασίρου Ελένη.

Ο πρόεδρος και τα μέλη του Πολιτιστικού Κέντρου Εργαζομένων και Συνταξιούχων ΟΤΕ Κιλκίς αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν όλους όσους συνέβαλαν   στην επιτυχή υλοποίηση της εκδήλωσης.













About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply