Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΙΛΚΙΣ ΣΤΙΣ 125 ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Η Ακαδημία ποδοσφαίρου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς, στο πλαίσιο ένταξης της στις 125 καλύτερες Ακαδημίες του δικτύου που υποστηρίζονται, από το πρόγραμμα των Χρυσών Ακαδημιών της ΟΠΑΠ ΑΕ ανακοινώνει την συμμετοχή της στο 2ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ Ακαδημιών που θα γίνει στο Δημοτικό Στάδιο Αμπελοκήπων στην Θεσσαλονίκη στις 5 Μαρτίου.
          Κάθε Φεστιβάλ θα αποτελέσει μία μεγάλη γιορτή, μέσω της οποίας παιδιά, γονείς και προπονητές θα έχουν την δυνατότητα  να ζήσουν τη χαρά του παιχνιδιού, και να συμμετέχουν σε πολύ ενδιαφέρουσες δραστηριότητες που αντανακλούν  στις αξίες και τα  ιδανικά του αθλητισμού.  
Oι δραστηριότητες, ποδοσφαιρικές ή μη, θα είναι συναφείς με τις αξίες του Ευ αγωνίζεσθαι, της Ομαδικότητας, της Σεβασμός και της Αφοσίωσης.
Ακολουθώντας πιστά τη φιλοσοφία και τις αξίες που πρεσβεύει το πρόγραμμα των Αθλητικών Ακαδημιών , κάθε Φεστιβάλ θα συνεχίσει να προσφέρει μία αφορμή να γιορτάσουμε τον αθλητισμό και να δείξουμε στα παιδιά μας με έναν εξόχως αποτελεσματικό τρόπο πως μέσα από το παιχνίδι, μπορούμε να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι.  
Παράλληλα, οι γονείς θα  έχουν την ευκαιρία να βιώσουν την όλη εκδήλωση μέσα από τα μάτια των παιδιών τους, ενώ θα τους δοθεί και η ευκαιρία να λάβουν μέρος σε δράσεις, ειδικά σχεδιασμένες για αυτούς.  

Στόχος του προγράμματος είναι όλες οι Ακαδημίες του προγράμματος να μοιραστούν  τη μοναδική αυτή εμπειρία που θα προσφέρουν  τα Φεστιβάλ.  




About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply