Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » Α.Σ ΑΙΑΣ/ ΑΤΕΡΜΩΝ-ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΑΞΙΟΥ , Νιάτα-Εμπειρία: 1-0 (ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΓΝΗΤΟΣΚΟΠΙΣΕ Η KILKISWEBTV ΓΙΑ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ)
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Γράφει η Ελένη Μουρατίδου
Την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε ένα καταπληκτικό παιχνίδι την αγαπημένη τους ομάδα είχαν χθες Τετάρτη οι ένθερμοι οπαδοί του ΑΙΑΝΤΑ, κόντρα σε μια ομάδα της Α1, τους πολύ καλούς Μακεδόνες Αξιού.
Οι αξιοθαύμαστες αθλήτριες του ΑΙΑΝΤΑ, βάζοντας ίσως όχι και τον καλύτερο εαυτό τους , όπως λένε οι ίδιες, χάρισαν στο κοινό τους ωραιότατες φάσεις με την κατά 12 χρόνια κατά μέσο όρο, νεότερη ομάδα στην άλλη μεριά του φιλέ!
Ο αγώνας έληξε 0-3 υπέρ της φιλοξενούμενης ομάδας κι έτσι ο ΑΙΑΣ/ΑΤΕΡΜΩΝ που είχε κάνει την έκπληξη ως τώρα με την πορεία του στο κύπελλο, όντας η μόνη ερασιτεχνική ομάδα που έφτασε στους 16 της Ελλάδας, μένει εκτός κυπέλλου αφού οι αγώνες είναι νοκ- άουτ και οι Μακεδόνες Αξιού συνεχίζουν στους 8. (7οι στη βαθμολογία της Α1)
Αναλυτικότερα ο αγώνας:
1ο σετ: (20-25) Μεγάλη πίεση και από τις δυο ομάδες σε όλη τη διάρκεια του σετ , με τους Μακεδόνες βέβαια μπροστά αλλά και τον Αίαντα από κοντά (7-8)  , (9-11)  , ακόμα κι όταν προέκυψε διαφορά (11-17) να καταφέρνει με πείσμα και ψυχή να την καλύψει (19-21). Με το σετ να λήγει στους 5 πόντους διαφορά (20-25) κάτι συνηθισμένο σε αγώνες βόλεϊ κάθε κατηγορίας, δεν μπορούσες να πεις τη δεδομένη στιγμή ποιος θα ήταν ο νικητής του παιχνιδιού.
2ο σετ: (17-25) Το σετ ξεκίνησε ελπιδοφόρα με τον Αίαντα στις καλύτερες στιγμές του αγώνα του, (4-2), (5-5) (8-9) όμως οι Μακεδόνες με αλλεπάλληλα σφυροκοπήματα (11-15) αύξησαν την ψαλίδα της διαφοράς (11-19)  κουράζοντας τον Αίαντα, οδηγώντας τον σε λάθη που του στοίχισαν το σετ (13-21) μια και δεν μπόρεσε τελικά όσο κι αν προσπάθησε, να ανακάμψει και να καλύψει τη διαφορά των 8 πόντων ( 17-25)
3ο σετ: (14-25) Οι Μακεδόνες αυτή τη φορά φανερά πιο ξεκούραστες ξεκίνησαν δυναμικότερα (1-4) (3-9) αλλά ο Αίας  - κι αυτό ήταν που συνεπήρε την κερκίδα- παίζοντας με τα υπόλοιπα της ψυχής του μείωσε τη διαφορά, όπου  στο (7-11)  το λίμπερο μας (Βλάχου- με συμμετοχή στους Ολυμπιακούς αγώνες του 2004) να περνάει «αεροδυναμικά» τη μπάλα στο απέναντι γήπεδο δίνοντας την ευκαιρία να συνεχίσει η ομάδα μας τη φάση και με Παρασκευαϊδου-Νικολαΐδου-Καρδαμανίδου να κερδίσουν τον ωραιότερο πόντο του αγώνα! Το απίστευτο πείσμα τους είχε αποτέλεσμα ως το (10-13), όπου το σερί πόντων των Μακεδόνων (11-19) μη αναστρέψιμο, καθόρισε και το νικητή του αγώνα (14-25)
Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
Α.Σ.ΑΙΑΣ ΑΤΕΡΜΩΝ: (Αλατζόγλου) Κυριακίδου, Λάιου, Καρδαμανίδου, Σωτηρίου, Νικολαΐδου, Παρασκευαΐδου (αε) Βλάχου, Κοτίδου, Καντίδου, Δαλακλή, ΚωνσταντινίδουΣταμπουλή.
ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΑΞΙΟΥ : (Σκουλικάρης) Δραγουμάνου, Πολυνοπούλου, Sagardia, Στεφανίδου, Καραφουλίδου, Rovatti-Toazi, Σπανού, Παπαδοπούλου, Ευθυμιάδου, Μυρίδου, Τσαγκαράκη, Τσουκαλά, Καλτσώνη, Δορούκα.
Οφείλουμε εκ μέρους της διοίκησης αλλά και των απίστευτων φιλάθλων μας που ακόμη και στο τέλος του αγώνα ζητωκραύγαζαν υπέρ του Αίαντα, στις αθλήτριες μας με την μεγάλη διαδρομή και τις πάμπολλεςατομικές και ομαδικές διακρίσεις ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ευχαριστώ για το δώρο που μας έκαναν, την πρόκριση στους 16 του κυπέλλου Ελλάδας 2017. Και όταν λέμε μεγάλη διαδρομή, εννοούμε ότι απλά στην αθλητική τους διαδρομή τα έκαναν ΟΛΑ: Από την κατάκτηση πανελλήνιων σχολικών πρωταθλημάτων στα νιάτα τους, μέχρι κύπελλα Ελλάδας , συμμετοχή και αρχηγία στην εθνική ομάδα, διεθνείς συμμετοχές ( 101, 192) , συμμετοχή σε βαλκανικούς, μεσογειακούς αγώνες , ευρωπαϊκά πρωταθλήματα,Finalfourkaisupercupμε ελληνικές και ευρωπαϊκές ομάδες, Europeanleague, mvpπρωταθλήματος Ελλάδας, allstargame καλύτερο λίμπερο, bestattackerκαι συμμετοχή σε παγκόσμια Πρωταθλήματα και Ολυμπιακούς αγώνες ( 9η θέση) .
Επόμενοι στόχοι της ομάδας, το Κύπελλο της ΕΣΠΕΜ  μια και έχει  περάσει στον τελικό με τον Ποσειδώνα Βέροιας αλλά και η άνοδος στη Β’ Εθνική Κατηγορία.
ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ, ΔΑΚ ΕΔΕΣΣΑΣ, ΩΡΑ 16.00 , με τον ΠΑΣ ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ.
Α.Σ.ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ, πληροφορίες/εγγραφές στις Ακαδημίες μας, τηλ: 6972680579
Βίντεο από τα 3 σετ του αγώνα θα βρείτε στη Δημόσια σελίδα μας στο facebook:


kilkiswebtv: Ο αγώνας μαγνητοσκοπήθηκε από την kilkiswebtv και μόνο γιά λογαριασμό της.  Μπορεί όποιος θέλει να αναρτά μόνο μικρά τμήματα του αγώνα και όχι ολόκληρο το βίντεο.

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply