Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » KILKISWEBTV: ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΤΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΚΑΝΟΝΙΚΗΣ Ι.Μ. ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ;
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Έχω γνωρίσει και έχω μιλήσει, καθώς πήρα και συνέντευξη από τον ηγούμενο της κανονικής Ιεράς Μονής Εσφιγμένου, τον οποίον το δικαστήριο καταδίκασε σε 20 χρόνια φυλάκιση, διότι υπερασπίστηκε το κονάκι του.

Όταν οι μοναχοί της γνήσιας Ι.Μ Εσφιγμένου παλεύουν χωρίς φάρμακα,χωρίς ρεύμα,χωρίς τροφές, αποκλεισμένοι και παρόλ’ αυτά ΑΚΑΙΝΟΤΟΜΗΤΟΙ για θέματα Ορθοδόξου πίστεως,
αυτοί ,κόπτονται για τα ευρώ!!!!!
Καταλαβαίνουμε λοιπόν ποιοί αγωνίζονται και γιατί……

Εμείς δεν θα κρίνουμε την απόφαση του δικαστηρίου, αλλά σίγουρα θα κρίνουμε τους εκτελεστές αυτής της απόφασης! Και τι εννοούμε;  Ποιος θα αναλάβει την ευθύνη των όσων πρόκειται να συμβούν κατά την αντίσταση της σύλληψης του Ηγούμενου Μεθοδίου;
Ποιος θα δώσει εντολή για την επίθεση στην κανονική Ι.Μ. Εσφιγμένου;
Ξέρουν τι πρόκειται να συμβεί, μια και οι μοναχοί δεν θα είναι μόνοι;
Ξέρουν αυτοί που θα δώσουν την εντολή, ποιους θα αντιμετωπίσουν; Ξέρουν πως αυτοί που πραγματικά πιστεύουν στον Ιησού Χριστό και στο Θεό δεν κάμπτονται ούτε με κλαρκ, ούτε με μπουλτόζες, ούτε με σφαίρες αλλά ούτε και με κανόνια; Η Αγάπη για τον κανονικό μοναστήρι θα γίνει αιτία γιά να το κάνουνε ένα καινούριο Κούγκι και τότε αλλοίμονο σε αυτόν που θα δώσει την εντολή σύλληψης και το Βατερλώ που θα ακολουθήσει!
Αυτά από εδώ στο Κιλκίς, που φεύγοντας με εκείνο το καραβάκι από την Ι.Μ. Εσφιγμένου πριν από 3,5 χρόνια, συνταξίδευα με ανθρώπους που τους άκουγα με μεγάλη προσοχή, που ήταν νέοι, έτοιμοι να θυσιαστούν για την Πίστη τους, τον Ηγούμενό τους, για τον Μοναστήρι τους.
Σταματήστε, μη παίζεται με τον Χριστιανισμό!
Και μία ερώτηση. Εάν δήλωναν υποταγή στον κ. Βαρθολομαίο θα καταδικάζονταν;
Εκτίμηση δική μας. Φυσικά και όχι. Μάλιστα θα τους έδιναν και τρακτέρ και χρήματα και καϊκι για να μετακινούνται και ότι άλλο ήθελαν! Ευτυχώς αυτοί προτίμησαν τον θάνατο παρά την παράδοση της Πίστης τους!

Αύριο Κυριακή, όλοι στην εκκλησία να κάνουμε μία προσευχή γιά τον Άγιο της Ι.Μ. Εσφιγμένου, γέροντα Μεθόδιο.

Θεόφιλος Κυριακίδης
Μονίμως προσηλωμένος  στην Αγάπη του Κυρίου.




About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply