Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » Ν.Δ.: Δύο χρόνια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, δύο χρόνια οπισθοχώρηση και εθνική κατάθλιψη
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Με ομιλία στην Πολιτική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας, που συνεδριάζει σήμερα το απόγευμα στα κεντρικά γραφεία του κόμματος, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα αναφερθεί στη συμπλήρωση δύο χρονών διακυβέρνησης της χώρας από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας αναμένεται να εξαπολύσει σφοδρή επίθεση κατά του πρωθυπουργού και του ΣΥΡΙΖΑ και να χαρακτηρίσει την κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα ως την πιο αδίστακτη και πιο επιζήμια κυβέρνηση που γνώρισε ποτέ η χώρα.

Δένδιας στον realfm: Μαύρη επέτειος η διετία της κυβέρνησης Τσίπρα

Ο κ. Μητσοτάκης θα τονίσει ότι 2 χρόνια μετά την ανάληψη της εξουσίας από τον ΣΥΡΙΖΑ, η χώρα κάνει συνεχώς βήματα προς τα πίσω και η κοινωνία βυθίζεται σε κατάθλιψη. 

Ο πρόεδρος της Ν.Δ. θα αναφερθεί αναλυτικά στη δημοσιονομική υποχώρηση που έχει κάνει η χώρα τα δύο τελευταία χρόνια, στην άγρια υπερφορολόγηση που έχει επιβληθεί σε όλους τους Έλληνες αλλά και στα θέματα παιδείας, υγείας, ασφάλειας και καθημερινότητας του πολίτη.

Θα μιλήσει, επίσης, και για τη διετία διακυβέρνησης της χώρας από την κυβέρνηση Σαμαρά, εξηγώντας ότι η χώρα θα είχε βγει από την κρίση εάν ο Αλέξης Τσίπρας δεν είχε προκαλέσει εκλογές με αφορμή τον πρόεδρο της Δημοκρατίας και θα προσθέσει πως η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ κατέστρεψε κάθε σωστή προσπάθεια που είχε γίνει τη διετία αυτή. 

Στη συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα παρουσιάσει το σχέδιο διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας και τη συμφωνία αλήθειας που θέλει να οικοδομήσει με τους πολίτες και θα εξηγήσει γιατί η ΝΔ είναι η μόνη εναλλακτική πολιτική δύναμη. 

Από την άλλη θα καλέσει τους Νεοδημοκράτες αλλά και όλους τους πολίτες που δεν ανήκουν στη ΝΔ να σταθούν απέναντι στην Κυβέρνηση και να εκφράσουν την Ελλάδα που θέλει να πάει μπροστά.



ΠΗΓΗ:real.gr

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply